K-Drama

“Ayın Yükseldiği Nehir” Çekimleri Tamamladığını Duyurdu + Uluslararası Emmy Ödülleri’nde Değerlendirmeye Sunulacak

KBS 2TV’nin ” River Where the Moon Rises ” dizisini nihayet çekimleri tamamlanıyor!

9 Nisan’da, “River Where the Moon Rises” in yapımcıları, yalnızca olaylı bir çalışma olarak nitelendirilebilecek bir koşunun ardından popüler tarihi dramanın nihayet çekimlerin sonuna geldiğini resmen açıkladılar.

Yapımcılar, “Şu anda 12 Nisan’daki son çekimimiz için hazırlanıyoruz” dedi.

Ek olarak, dizinin yapım şirketi “River Where the Moon Rises” in resmi olarak 49. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde değerlendirilmek üzere sunulacağını duyurdu.

“River Where the Moon Rises”, Mart ayı başında çekimlerin yüzde 95’ini tamamlamıştı, ancak orijinal erkek başrol Ji Soo , okul şiddeti iddialarına kapıldığında , dizinin geleceği aniden belirsizliğe düştü. Sonunda, Ji Soo diziden çıkarıldı ve Na In Woo ile değiştirildi – ancak filmin yüzde 95’i tamamlanmışken, erkek başrolün tüm sahnelerini yeniden çekme süreci zorlu ve zaman alıcı bir işti.

Ancak, oyuncu kadrosu ve ekibin sıkı çalışması nihayetinde karşılığını aldı. Dram Na In Woo’nun eklenmesi ve başrolü ile yaptığı kimya Kim So Hyun bir derece pozitif tepkiler aldı izleyiciler-o kadar ki “Ay Rises Nehri” sonunda karar üreticileri reshoot o ilk altı bölüm drama , Ji Soo’nun kaldırılmasından önce Na In Woo ile (tüm dizinin Kore VOD sitelerinde izleyicilere sunulması için) yayınlandı.

12 Nisan’da çekimleri tamamladıktan sonra, “River Where the Moon Rises” son bölümünü 20 Nisan’da 21: 30’da KST’de yayınlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu