K-Magazin

Jessi,Gerçekten İstediği Şeyin Para Veya Şöhret Değil Anne Olmak İstediğini İtiraf Etti.

“The Sixth Sense 2” nin son bölümünde Jessi, dürüst bir şekilde hayallerini anlattı.

Tvn variety show’un 3 Eylül yayını sırasında, oyuncular kimin gerçek ve kimin sahte olduğunu bulmak için alışılmadık psikolojik danışmanları ve terapistleri ziyaret etti.

Bir renk psikoloğu ile görüşürken Jessi’den şu anda kendisine en çok hitap eden iki renk seçmesi istendi ve turuncu ve mercanı seçti.

Psikolog ona” turuncu dış görünüşünüzü temsil ediyor ” dedi. “Bu, kabul edilmek ve sevilmek istediğiniz ve kendinizi ifade etmek istediğiniz anlamına gelir. Demek oluyor ki, ‘ eğlenmek istiyorum, öne çıkmak istiyorum ve birileri tarafından karşılanmak istiyorum.’”

Mercana içinse: “Jessi’nin iç tarafı çok güzel. Başkalarına bakmayı gerçekten seviyor ve aynı zamanda kadınsı bir yanı var. Eğer evlenseydi, çocuklarını yetiştirmekte harika olurdu. Çünkü bu renk anne sevgisini temsil ediyor.”

Psikolog anne sevgisinden bahsettiği an, jessi haykırırken gözle görülür derecede duygusallaştı “ ” bir saniye bekle! Eğer çocuklarım olsaydı, onları yetiştirmekte harika olacağımı söyledi. Elbette çocuk yetiştirmede harika olurum.”

Jessi açıklamaya devam etti, “Çünkü bu günlerde gerçekten çocuk sahibi olmak istiyorum. Üç çocuğum olsun istiyorum.” Psikolog, “Renk mercan anneliği simgelemektedir. Jessi’nin bu rengi seçmesi, evlenmek ve anne olmak istediği anlamına gelebilir.”

Onun sözlerini duyan Jessi, olduğu yerde gözyaşlarına boğuldu. Bir an kendini toparladıktan sonra, “Burada bir itirafta bulunacağım. Bu gerçek. Bunu gerçekten kastediyorum. Müzik sektöründe çalışırken para kazandım, şöhret ve bunun gibi şeyler elde ettim. Ama sonradan anladım ki bunlar hiçbir şey ifade etmiyor. Mutlu değildim çünkü gerçekten istediğim şey bir aileydi. Benim hayalim-”

Ardından gözyaşlarına hakim olmak için cümlesinin ortasında sözünü kesti.

Diğer oyuncular Jessi’yi teselli ettikten sonra Oh Na Ra psikoloğa döndü ve şakayla karışık, “Jessi şu anda çok duygulandı eğer sahte çıkarsa başın büyük belaya girecek.”şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu