K-Magazin

ITZY Ryujin’in ABD’deki Sağır Bir Hayranına Tepkisi Gerçekten Sevecen Kişiliğini Gösteriyor

İlk başta, fanın kafası karıştı, ama sonra…

ITZY‘den Ryujin‘in sevgilisi olduğunu herkes bilir, ancak bu hayranın Ryujin’in işitme engelli arkadaşlarıyla imzalamalarına nasıl tepki verdiğiyle ilgili hikayesi, her MIDZY‘yi ne kadar önemsediğini kanıtlıyor.

TikTok’ta @yourekellenmesmalls‘ın yanından geçen Kellen, geçtiğimiz günlerde bir video dizisinde hikayeyi paylaştı. Kellen, kendilerinin ve arkadaşlarının 2020’nin başlarında ITZY’nin Kuzey Amerika vitrin turuna bilet alabilecek kadar şanslı olduklarını paylaşarak başladı.

Kellen, Houston, Texas gösterisine katıldıkları arkadaşlarının sağır olduğunu ve işaret dili kullandığını açıklamaya devam etti. Engelli Amerikalılar Yasası’na (ADA) göre, tüm kamu kuruluşları, işitme engelli kullanıcıların mallardan, hizmetlerden ve tesislerden tam olarak yararlanabilmelerini sağlamak için adımlar atmalıdır. Ancak ne yazık ki Kellen, birçok şirket gibi mekanın da ITZY’nin vitrininde bir tercüman sağlayamayarak ADA gerekliliklerini ihlal ettiğini açıkladı.

Bunun yerine, Kellen ve arkadaşlarına, onları telafi etmek için mekanın önünde noktalar verildi. Bu nedenle, tüm ITZY üyeleri, gösteri boyunca her ikisinin de birbirlerine imza attığını görebiliyordu. Ancak Kellen, özellikle bir üyenin onları “göz kamaştırdığını” söylüyor: Ryujin.

Kellen’a göre, Ryujin sahnenin yanlarına gitti ve onlara doğru bir işaret yapmaya başladı. Kellen, kapalı bir yumruk üzerinde dönen düz avuç içi bir eli gösteren işareti TikTok videolarında gösterdi.

Ryujin, YouTube seyahat vloglarından birinden bir pasajda imza atarken bile görülebilir. Amerikan İşaret Dili’nde bu işaret “alan” veya “bölge” anlamına gelir. Bu nedenle, Kellen ve arkadaşları, Ryujin’in iletmeye çalıştığı şey konusunda kafaları karışmıştı. Yine de, özellikle Ryujin, Kellen’ın biası olduğu için, Ryujin’in kendileriyle sözleşme imzalamasından heyecan duyuyorlardı.

Vitrinin tadını çıkardıktan sonra, Kellen ertesi gün arkadaşlarıyla metin üzerinden sohbet ederken aniden onlara beklenmedik bir bağlantı gönderdi. Kellen, “Aman Tanrım, Kellen,” diye anımsadı. Bağlantıya tıkladıklarında gerçekten iç açıcı bir şey fark ettiler – Ryujin Kore İşaret Dili’nde “aşk” işareti yapıyordu.

ITZY’deki biasım Ryujin, Kore İşaret Dili’nde bizi sevdiğini söyledi ve ben orada oturup ‘Ne diyor?’ dedim.

– Kellen

Ryujin’in iki hayrana verdiği işaret sadece küçük bir hareket olsa da, durumları veya yetenekleri ne olursa olsun her MIDZY’nin dahil hissetmesini sağlamaya ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu