K-Magazin

28 Ülkeden Hayranlar, Jackson Wang’ ın Doğum Gününü Anlamlı Bir Şekilde Onurlandırmak İçin Bir Arada

Doğum gününü kutlamak için 28 Mart’ta Jackson’ın tutkulu hayranları, iGOT7 adlı ve sevgiyle Ahgases olarak bilinen dünyanın her yerinden sadık hayranlarını onun adına yirmi sekiz farklı hayır kurumuna bağışta bulunmak üzere bir araya getirdi. Jackon‘un şefkatli ve sıcak kişiliğinden esinlenen hayranları, hayranlarını kendilerini iyileştirmeye, duruşlarında kararlı olmaya ve ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmaya teşvik ettiği için Jackson‘a çok doğal gelen kararlılığı somutlaştırdı. . Kuruluşların aile içi şiddet, cinsel kölelik ve insan kaçakçılığı gibi küresel sorunları ortadan kaldırmayı seçmeleri şaşırtıcı değil. Bu kuruluşlar, mağdurları korkunç durumlardan çıkarmaya ve onları kaynaklarla donatmaya ve hak ettikleri hayatı yaşayabilmeleri için adalete, güvenliğe ve fırsatlara erişmeye çalışıyor.

Güney Kore, Tayland, Japonya, Latin Amerika, Meksika, Kuzey Amerika, Afrika, İspanya, Türkiye, Filipinler, Avustralya, Fas gibi ülkelerin yanı sıra Filistin ve Ürdün gibi Ortadoğu’daki ülkelerden iGOT7’ler buna katkı sağlamıştır.

Jackson‘a karşı böylesine etkileyici bir sevgi ve destek gösterisiyle Ahgases, diğerlerinin de Jackson’ın kararlılığını ciddiye alacağını umuyor. Zaman zaman kendi felsefelerine göre yaşamış ve başkalarının kendisine yönelik olumsuz tutum ve eylemlerinin onu hedeflerine ulaşmasını tanımlamasına veya engellemesine izin vermemiştir ve bu da kendi başına başkalarının onun izinden gitmesi için ilham vermesine neden olmuştur. Birbirimize yakın veya uzak olsak da, biraz nezaket bizi birleştirebilir. Jackson’ın kendi sözleriyle, “Birbirimizden çok uzak görünsek de, düşündüğümüzden daha yakın olabiliriz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu