K-Pop

Eski Topp Dogg Üyesi Park Hyunho,’Money Money Money’ için Tanıtım Videosu Yayınladı

Park Hyunho, yaklaşmakta olan parçası “Money Money Money” için en son tanıtım videosunda muhteşem görseller ve akılda kalıcı bir melodi sundu.

2 Eylül’de HG Entertainment, YouTube’da Park Hyunho’nun solo çıkış parçası “Money Money Money” için bir tanıtım videosu yayınladı. Video, asansör kapısı açılırken karizmatik bir bakışla doğrudan kameraya bakan siyah takım elbiseli Park Hyunho’nun yakın çekimiyle başladı. Park Hyunho, bir binanın koridorlarında dans ederken farklı desenli takım elbiselerini mükemmel bir şekilde çıkardı. Aşkın paradan daha önemli olduğu mesajını içeriyor. Trot şarkıcısı Lim Young Woong’un popüler şarkısı “Hero”nun yapımcılığını yapan yapımcı Wild Boar ve yapımcı Kim Si On, Park Hyunho’nun yaklaşan solo çıkışı için iyi yapılmış bir şarkıyı tamamlamak üzere güçlerini birleştirdi.

Park Hyunho, 2013 yılında Topp Dogg adlı erkek grubunun bir üyesi olarak çıkış yapmasının ardından solo kariyerine “Money Money Money” ile resmi olarak başlayacak. 2016’da Park Hyunho, I’M sahne adı altında ilk şarkısı “Try”ı yayınladı. Pek çok kişi, Park Hyunho’nun solo sanatçı olarak göstereceği yeni cazibeleri dört gözle bekliyor.

Park Hyunho’nun yaklaşan solo parçası “Money Money Money” 4 Eylül’de Kore saatiyle 12.00’de çeşitli müzik platformlarında yayınlanacak.

Yoluyla
Allkpop
Kaynak
YouTube

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu