K-Pop

J-Hope’un ‘Chicken Noodle Soup’ Müzik Videosu YouTube’da 290 Milyon İzlenmeye Ulaştı; Tüm BTS Üyelerinin Solo Müzik Videoları Arasındaki En Yüksek İzlenme Sayısı

BTS’ten J-Hope’un parçası “Chicken Noodle Soup (feat. Becky G)” müzik videosu YouTube’da 290 milyon izlenmeyi aştı.

J-Hope’un “Chicken Noodle Soup (feat. Becky G)” müzik videosu Eylül 2019’da yayınlandı ve 2 Eylül 2021 itibariyle müzik videosu YouTube’da 290 milyon izlenmeyi aştı. Bu, tüm BTS üyelerinin solo müzik videoları arasında en yüksek izlenme sayısı oldu. “Chicken Noodle Soup (feat. Becky G)”, J-Hope’un kendi versiyonunda yeniden oluşturduğu bir şarkıdır ve Webstar ve Young B’nin 2006 tarihli orijinal parçası “Chicken Noodle Soup (Feat. AG aka The Voice of Harlem)”in nakaratına atıfta bulunuyor.

J-Hope, şarkı sözü yazımında, müziğin bestelenmesinde, yeniden düzenlenmesinde, koreografinin oluşturulmasında, kıyafet konseptlerinin seçilmesinde ve “Chicken Noodle Soup” müzik videosunun yapımında aktif olarak yer aldı.

“Chicken Noodle Soup” yayınlandıktan sonra, 69 farklı ülkede iTunes’un “Top Song” listesinde hızla bir numaraya yükseldi ve ayrıca ABD Billboard’un ana single tablosu “Hot 100″de 81. sırada yer aldı. Buna ek olarak, “Chicken Noodle Soup”, BTS’in bu yılın Haziran ayındaki ‘BTS 2021 Muster’ konserindeki sahne performansının ardından kısa süre önce küresel listelere yeniden girdi.

“Chicken Noodle Soup” piyasaya çıkışının üzerinden iki yıl geçmesine rağmen dünyanın her yerinden dinleyiciler arasında popülerliğini korumaya devam ediyor.

Yoluyla
Allkpop
Kaynak
YouTubeYouTube

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu