K-Magazin

Aktörler Son Dam-bi Ve Jeong Ryeo-won, Pohang Sahte Balıkçılık Dolandırıcılığına Karıştıkları İddialarını Açıkça Açıkladılar

27’sinde, bir medya kuruluşu, sözde “Sahte balıkçı” Kim’in Son Dam-bi’ye Porsche araçları, Fiat araçları, lüks giysiler ve çantalar sunduğunu ve bunun yerine 50 milyon wonluk kişisel borcunu geri ödediğini bildirdi. Ayrıca Jeong Ryeo-won’a bir mini-cooper aracı verdiğini de söyledi.

Buna karşılık, Son Dam-bi’nin ajansı H&Entertainment 28’inde, “Kim tek taraflı olarak Son Dam-bi’ye pahalı hediyelerle saldırdı, ancak hediyeler ve nakit para dahil aldığı her şeyi iade etti.” dedi. “Son Dam-bi’nin balıkçılık sahtekarlığıyla hiçbir ilgisi yok.” dedi.

Jeong Ryeo-won’un hediye olarak bir araç aldığı haberiyle ilgili olarak, “Kim aracılığıyla kullanılmış bir araba aldım.” dedi ve “Depozitonun detayları açıkça var.” dedi ve depozito detaylarının ekte olduğunu ekledi.

Şu anda, siyasi ve medya figürleri Kim tarafından 10 milyar won değerinde dolandırıldı ve eğlence endüstrisine bile ulaştıklarına dair iddialar ortaya çıktıktan sonra Son Dam-bi ve Jeong Ryeo-won’un isimleri anıldı.

Özellikle, Jeong Ryeo-won kullanılmış bir araç satın almasına rağmen, Jeong Ryeo-won ve Jeong Ryeo-won’un arkadaşının Kim ile birlikte konuştuğu ve Jeong Ryeo-won ve Kim’in yalnız olduğu bildirildikçe söylentiler yayıldı.

Son Dam-bi de Kim tarafından tek taraflı bir hediye saldırısıydı ve hepsini geri vermesine rağmen, imajı haberlerden büyük ölçüde zarar gördü.

İkilinin ajansı H&Entertainment, yasal işlem başlatılacağını ima ederek, “Sanatçıyı korumak ve zararı önlemek için yanlış bilgiler, kötü niyetli çevrimiçi gönderileri ve yorumları toplayacağız.” dedi.

Kaynak
X Sports News

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu