Netizen

Netizenler, Twitter’da Lucas’ın NCT Ve WayV’den Ayrılmasını Talep Ederek #LUCAS_OUT Hastagini Kullanıyorlar

28 Ağustos itibariyle, NCT ve WayV üyesi Lucas ile ilişkileri olduğunu belirten iki netizen daha öne çıktı.

‘D’ (beşinci netizen) ve ‘F’ (dördüncü netizen) tarafından yapılan bir gönderiyi keşfettikten sonra 28 Ağustos’ta ortaya çıktı. Öte yandan ‘F’, Lucas ile Çin’de sörf antrenörü olarak tanıştıklarını iddia etti. Daha sonra bilgi alışverişinde bulundular ve birbirlerini görmeye başladılar. “Kanıt” olarak, “F” bir video klip ve Lucas’ın kendisine gönderdiği bir ses kaydı yükledi.

Ardından, ‘F’nin video ve ses kaydını bulan ‘D’, Lucas’ın ona aynı video ve kaydı aynı gün gönderdiğini belirtmek için öne çıktı.

Beşinci netizen ve eski kız arkadaşı ‘D’, Lucas’ın aslında ‘D’ için bir “hediye” olarak düşünülen bir yavru kediyi “terk ettiği” yönündeki suçlamaları da gündeme getirdi. Ancak, şu anda yavru kedinin ‘D’ için tasarlanıp tasarlanmadığı belli değil, çünkü ‘D’ yalnızca “[Lucas] onu Kore’ye getirmediği için yavru kediyle başka bir üye ilgileniyor.” şeklinde yanıt verdi.

Ayrıca, ‘D’ hayranlarına, “Daha fazla kız arkadaşı var. Hepsi öne çıkmıyor çünkü sonuçlarla uğraşmak istemiyorlar. Çizgiyi aşmasaydı, en azından gururuna saygı duyardım. Ateşe yakıt eklediğim için beni suçlama. Sonunda sorumluluk alması gereken kişi [o].” dedi.

Sonunda, ‘D’ bir hayrana cevap verdi, “Daha dün bana ‘en çok beni sevdiğini’ söyledi. Bana inanmıyorsanız, o zaman ‘oppanıza’ kendiniz sorun.”

Lucas’ın el yazısıyla özrünü yayınlamasından günler sonra ek suçlamalar yapıldığında, bazı hayranlar artık #LUCAS_OUT, #LUCAS_GETS_OUT_OF_WayV, #LUCAS_GETS_OUT_OF_NCT ve daha fazlasını içeren hashtag’leri trend haline getirmek için Twitter’a yöneldi.

Yoluyla
Allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu