K-Magazin

Oyuncu Su-hyun, cesur kıyafeti görünümünü gösterdi

Geçen ayın 28’inde ilham perisi olarak çalıştığı güzellik markası Su-hyun, “SUQQU”. 2021 Yaz Koleksiyonu’nun ön izlemesi için bir etkinliğe katıldı.

Su-hyun, pembe büyük boy bir takım elbise içinde göründü.

Su-hyun, iç giyim olmadan sadece bir ceket giyen cesur bir tarz sergiledi ve parlak çiçek süslemeli şık askılı sandalet topuklu ayakkabılar giyerek puanlar ekledi.

Su-hyun da doğal dalgalarla doğal bir makyaj oluşturdu ve kendine özgü tasarıma sahip pembe altın küpeler takarak şık bir görünümü tamamladı.

Su-hyun’un giydiği pembe ceket ve pantolonlar moda markası Jacquemus’tan, sandaletler Roger Vivier’den.

Su-hyun’un kostümleri ve ayakkabıları 4.86 milyon won’du.

Dar omuz hatlarına sahip büyük boy ceketler 1.28 milyon won, yüksek belli tasarımlı flare pantolonlar 910.000 won, çiçek aplikeli açık mor süet sandaletlerin fiyatı 2.67 milyon won.

Su-hyun, lookbook modelinin tarzını neredeyse mükemmel bir şekilde yeniden üretti, ancak yalnızca ayakkabılar için farklı bir stil seçti ve renkli noktalar eklediler.

Model, sivri ön burunlu beyaz askılı sandalet topuklu ayakkabı giydi ve sevimli boncuklu mini çantayla eşleştirirken, Su-hyun farklı bir atmosfer yaratmak için renkli çiçek süslemeli süet askılı sandalet topuklu ayakkabı giydi.

Bu arada Su-hyun, 2019 yılında işadamı Cha Min-geun ile evlendi ve geçen yıl Ekim ayında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Su-hyun, doğumdan yedi ay sonra ince bedenine kavuşmasıyla dikkat çekti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu