K-Magazin

Netizenler, pahalı bir Porsche’ye sahip olduğu görüldüğü için BLACKPINK’ten Jennie’yi kıskandı

Birçoğu, K-Pop idolü olmanın sıkı çalışma ve neredeyse hiç mahremiyet gerektirmediğinin farkındadır, çünkü bu idoller herkesin dikkatinin merkezindedir. Bununla birlikte, bu ünlü K-pop idollerinden bazılarının lüks apartmanlarda yaşadıkları ve süper arabalara sahip oldukları için genç ve zengin oldukları bilindiği için sıkı çalışmanın birçok ödülü var.

Jennie, küresel kız grubu BLACKPINK ile yıldızlığa yükselen genç ve zengin K-pop idollerinden biridir. Tüm dünyada büyük bir takipçisi var ve en etkili K-pop idollerinden biri. Zaten YouTube kanalı aracılığıyla evinin bir parçasını netizenlerle paylaştığı için zaten kıskançlık konusu oldu ve genellikle markalı giysiler giydiği görülüyor.

Son zamanlarda, bir netizen, Jennie’nin bir Porsche’ye sahip olduğu bir çevrimiçi topluluk oluşturdu ve onun Instagram gönderisinde görüldü. Netizen, Jennie’nin sahip olduğu model olduğu tahmin edilen Porsche arabasının fotoğraflarıyla birlikte Jennie’nin fotoğraflarını da içeriyordu.

Gönderiye göre, Jennie’nin Porsche’si Porsche Turbo 911 S, maliyeti 203.500 dolardan başlıyor.

Gönderiyi gördükten sonra, birçok netizen kıskançlıklarını ifade etmek için çevrimiçi topluluk gönderisine toplandı ve “Hayatı gerçekten bir film gibi”, “Yirmi beş yaşında bu kadar pahalı bir arabayı sürdüğü için çok şanslı” ” Ohh, YoonA ve Suzy’nin ikisinin de Porsche sürdüğünü gördüm, şimdi Jennie o Porsche çetesinin bir parçası,” “Omg, çok kıskandım” Vay, çok şanslı,” “Jennie’nin hayatını istiyorum”, “Kendim gibi hissediyorum” Jennie’yi kıskanamıyorum çünkü o başka bir sınıftaymış gibi hissediyorum,” “Neden onun bir Porsche kullandığı için bu kadar kıskanıyorum” ve “Jennie ile evlenmek istiyorum, lol.”

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu