Netizen

TWICE Hayranları ‘The Feels’ Ve fromis_9’ın ‘DM’ Şarkısı Arasındaki Benzerlikleri Fark Etti

TWICE hayranları, TWICE’ın ‘The Feels‘ ve fromis_9‘un ‘DM‘ şarkısı arasındaki benzerlikleri fark etti ve her iki taraftan da ilgi gördü.

15 Ocak gece yarısı , fromis_9 dördüncü mini albümlerinin başlık şarkısı ‘DM’nin resmi teaser #1’ini yayınladı, TWICE hayranları ‘DM’nin grubun İngilizce single’ı ‘The Feels’ ile benzerliğini hemen fark ettiler. Hayranlar ayrıca fromis_9’un prodüksiyon ekibinin, aynı renk şemasına sahip davetiye kartı ve teaser videosundaki not defteri de dahil olmak üzere aksesuarları ‘kopyaladığı‘ iddiasıyla hayal kırıklığını dile getiriyor.

Hayranlar şu yorumu yaptı:

  • Kimse fromis_9’dan nefret etmiyor… ama tam tersi olsaydı, diğer tüm fandomlar birleşip TWICE’dan nefret ederdi, bu onların başına geldiğinde hepiniz kör ve sağırsınız.
  • Yapımcılar aşırı tepki verdiğimizi söylüyor, aslında bu TWICE olsaydı hepiniz onları yırtıyor olurdunuz. Bahse girerim TWICE’ın CB’lerini durdurması için hepiniz tarafından trend olan # (Hastag) etiket bile olurdu.
  • fromis_9 ile TWICE’ı karşılaştırmayı bırakın, altı saniyelik bir tanıtım videosuna bakılırsa, kulağa aynı bile gelmiyor…
  • ‘Fancy’ ve ‘More & More’ müzik videolarında insanların intihal sahnesine dikkat çektiğini ve ONCE’ların bunu savunmadığını hatırlıyorum, bunun yerine müzik video prodüksiyon ekibini kovduk ve TWICE’a yeni bir tane aldık.
  • Devam edin ama fromis_9’ın bunu kontrol eden yapımcılara/yaratıcı yönetmenlere sahip olduğunu söyleyeyim. Lütfen kızlara nefret salmayın.
  • Bunun kulağa ‘The Feels’ gibi geldiğini düşünen ONCE’lar sadece drama arıyorlar. fromis_9 her zaman iyi müzik üretti.

fromis_9’un ‘DM’si, grubun 17 Ocak’ta çıkacak olan mini albümü ‘Midnight Guest‘in başlık parçası.

Kaynak
Allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu