Netizen

ENHYPEN Üyesi Jungwon’un, Kolej Giriş Sınavına Giren Hayranlar Hakkındaki Yorumu İnternette Olumsuz Tepkiler Aldı

Netizenler, ENHYPEN üyesi Jungwon’un üniversiteye giriş sınavına giren hayranlar hakkındaki yorumunun uygun olup olmadığını tartıştı.

18 Kasım’da ENHYPEN, “D-1” başlıklı bir video ile ikinci hayran buluşmaları hakkında daha fazla konuşmak için ‘V Live’ kanalına gitti. Burada ENHYPEN üyeleri, hayranlarıyla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ancak, Jungwon tarafından yapılan özel bir yorum birçok kişiyi hazırlıksız yakaladı.

Başka bir üye ilk olarak, “Yarın [hayran toplantımıza] gelenlerden bazılarınız CSAT’larınızı aldıktan sonra gelebilir. CSAT’lerden sonraki gün olduğu için, iyi yapmalısınız. Sınavınızı olun ve gelin.” dedi. Buna Jungwon, “Ama CSAT’lardan sonraki gün hayran buluşmamıza geliyorsanız, muhtemelen iyi iş çıkarmamışsınızdır.” dedi.

Jungwon’un yorumu diğer ENHYPEN üyelerinin kafasını karıştırdı ve “Neden?” diye sordular. ve “Bu ne anlama geliyor?”, yorumuyla gözle görülür bir şekilde şaşırdı. Bu, üyeler arasında rahatsız edici bir sessizliğe neden oldu. Jungwon’un sözleri kısa süre sonra internetteki netizenler tarafından olumsuz tepkiler aldı, çünkü birçoğu hayatlarındaki en önemli sınavlardan birine girmiş olan lise son sınıf öğrencilerine karşı duyarsız olduğunu iddia etti.

Yanıt olarak, netizenlerin yorumlarından bazıları şunları içeriyordu:

  • Sınava yeni girmiş bir lise son sınıf öğrencisi olarak, çok kızgınım Loll bitirdim ve V Live’a girdim ve o şunu söylüyor ** *.
  • Vay ama bu gerçekten… , o zaman gerçekten Loll’i ölecekmiş gibi hissediyor olmalılar çünkü sevdikleri idol bile Loll’i söylüyor.Bir dil sürçmesi bile olsa, saçmalık başka bir boyutta.
  • Ünlü olmasa bile, üçüncü sınıf sunbae söyleyen ikinci sınıf bir lise öğrencisi olsa bile muhtemelen sınava iyi girmedi, bu bir tartışma olmazdı. Sadece tokatlanırdı.
  • Yang Jungwon’u sevmeyeli uzun zaman olmadı ama genellikle çok hata yapar mı? F*** Bu nedir.
  • Ah, videoyu görürseniz, üyelerin tepkileri rahatsız edici bir sessizlik gösteriyor. O bile muhtemelen ‘ Bunu söyledikten sonra kafam karıştı.
  • Onlar da ergenlik çağındaki genç erkekler, bu yüzden böyle olmaktan kendilerini alamıyorlar. Kötü niyetli olduklarından değil, sadece birçok genç erkeğin yaptığını yapıyorlar.
  • Bu çok saçma…Hayranları hakkında ne düşünüyorlar Loll.”
  • Hayranlarına karşı gerçek duygularını ortaya koyuyor.
  • O sadece genç mi? Loll 18 yaşında genç mi? İlköğretimi yeniden baştan alması gerekiyor gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu