Netizen

Netizenler, belirli erkek grupları için uygun olmayan şarkıları oyladı

Her idol grubunun yeni albümlerini tanıttığı konseptler vardır. Bu konsept zamanla değişmek zorunda, ancak grubun imajı idol grubunun müzik kariyeri boyunca sabit kalıyor.

Grubun imajına örnek vermek gerekirse, MONSTA X’in erkeksi imajı ve NCT Dream’in çocuksu, genç imajı örnek verilebilir. Bazı idol gruplarına özdeşleşmiş görüntülerinden dolayı, bir gruba diğerinden daha iyi uyan şarkılar vardır.

Son zamanlarda, netizenler belirli erkek grupları için uygun olmayan şarkıyı oyladı ve sonuçları çevrimiçi bir toplulukta paylaştı.

Birinci sırada 2,458 oyla MONSTA X’in, NCT Dreams’in “Chewing Gum” şarkısını seslendirmesi oldu. İkinci sırada ise Super M, TXT’nin 9 and Three Quarters (Run Away) şarkısını söylemesi oldu.

Liste şöyle devam etti NCT 127 TXT’nin “Crown” şarkısını söylemesi (770 oy), NCT Dream Stray Kids’in “God’s Menu” şarkısını söylemesi (692 oy), TXT’nin, NCT 127’nin “Kick It” şarkısını söylemesi (657 oy), CRAVITY’nin, MONSTA X’in “Shoot Out” şarkısını söylemesi (335 oy), ASTRO’nun, Seventeen BBS’nin “Just Do It” şarkısnı söylemesi (314), VERIVERY’nin, Stray Kids’in “Back Door” şarkısını söylemesi (307 oy), Stray Kids’in, NCT U’nun “The 7th Sense” şarkısını söylemesi (151 oy) ve EXO’nun, SHINee’nin “Replay” şarkısını söylemesi (144 oy).

Netizenler şunları söyledi:

“LOL, bu grupların bu şarkıları söylediğini gerçekten hayal edemiyorum”

“Bu çok komik, kusacağım, lol,”

“Bu netizenler deli olmalı lol”

” LOL, MONSTA X’in çocuksu sevimli imajını da çekebileceğini düşünüyorum “

” Vay be, bu gruplar gerçekten o şarkılara uymuyor, lol. “

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu