Netizen

Netizenler MAMAMOO’nun ‘Where Are We Now’ geri dönüşünün vasat olduğunu söylüyor

Netizenler MAMAMOO‘nun “Where Are We Now” geri dönüşünün beklentilerini karşılamadığını söylüyor.

5 Haziran’da kız grubu, Nate‘in Pann‘daki gençlere yönelik topluluk forumunda trend olmaya başladı, ancak olumlu nedenlerle değil. Bir netizen, MAMAMOO’nun son dönüşünden pek de etkilenmediklerini belirterek, “Kötü bir şarkıyla geri döndüler ve müzik listelerinden çabucak düştüler… Neden sözleşmelerini yenilediler? RBW Entertainment‘ın Oh My Girl‘ü almasının bir nedeni var. çok hızlı bir şekilde.”

Diğer netizenler, “4 üyenin eskiden iyi bir kimyası vardı, ama şimdi ayrı işlerini yapıyorlar gibi görünüyor“, “Ben de hayranım ama bu albümü para kazanmak için çıkardıklarını düşünmüyorum. .. Muhtemelen yeniden imzalarını kutlamak için bir albüm çıkardılar.Gerçekten geri dönüş yapmak isteselerdi, tüm büyük varyete şovlarında yer alırlardı,” “Bu kadar kısa sürede listelerden düştüklerinde şok oldum” ve dahası.

İlgili bir haberde, MAMAMOO bu yılın başlarında RBW Entertainment ile olan sözleşmelerini yeniledi ve şirket geçtiğimiz Nisan ayında Oh My Girl ve B1A4‘ün şirketi WM Entertainment‘ı satın aldı.

MAMAMOO’nun geri dönüşüyle ​​ilgili netizen yorumları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu