MV

Ailee, Önceden Yayımlanan “Loving” Albümü 7 Mayıs’ta Çıkacak … Zaman Çizelgesine Bakın

Şarkıcı Ailee, “Alien (fandom name)” için önceden yayımladığı “LOVIN” albümü için bir zaman çizelgesi sunarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Ajansı Rocket Three Entertainment, 7 Mayıs’ta resmi SNS’si aracılığıyla 19’uncu gece yarısı yayınlanacak olan önceden piyasaya sürülen albümü “Loving” için tanıtım içeriği programını içeren bir zaman çizelgesi görüntüsü yayınladı.

Sıcak güneşin altında bahar enerjisiyle dolu zaman çizelgesi, albümün “Loving” adıyla eşleşen hoş bir atmosferle bir anda hayranların dikkatini çekti.

Zaman çizelgesine göre Ailee, 23. gündeki parça listesinden başlayarak konsept fotoğrafları, sanat filmleri, müzik videosu tanıtımları ve karışık vurgular yayınlayarak yeni şarkı hakkında merak uyandırmayı planlıyor. Çıkma tarihinden önce Ailee’nin Alien için hangi içeriği göstereceği ve hayranlarının duygularını yakalayabileceği çekiciliğe dair beklentiler şimdiden artıyor.

Ailee, “Heaven”, “I’ll Show You,” “Don’t Touch Me”, “The Song Has Increase” ve “While We Love You” ile çok sevildi ve kanıtlamak için çeşitli drama OST’lerine katıldı. “Trusting and Listening Ailee. Ailee, daha derin sesi ve ifadesiyle hayranlarının beklentilerini, önceden yayımladığı” Loving “albümü ile karşılayacak.

Bu arada Ailee, 7 Mayıs’ta önceden çıkardığı “Loving” albümünü yayınlayacak ve normal albümünün yayınlanmasından önce hayranlarıyla buluşacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu