K-Drama Haberleri

Kwon Yu-ri’nin ‘Racket Boys’un Son Bölümündeki Özel Görünümü

Aktör Kwon Yu-ri, “Racket Boys”da “Ulusal Üniversite Tanrıçası” Lim Seo-hyun olarak özel bir rol aldı ve Lee Jae-in ile etkileyici oyunculuk sergiledi.

SBS Pazartesi-Salı draması “Racket Boys” (Yazar Lee Jeong-hoon, yönetmen Cho Young-kwang, yapımcılığını Fan Entertainment yapıyor), badminton idolü olmayı hayal eden ve gerçek bir büyüme draması olan “Racket Boys” kırsal alanlarda 16 erkek ve kız çocuğu için bir meydan okuma. Ferahlatıcı, zararsız hikayesi, duyusal ve taze yapımıyla küçük ekranda tek ve tek iyileştirici bir drama haline geldi ve art arda 15 defa Pazartesi-Salı dizisi için en üst sıradaki yerini korumaya devam etti.

Bu bağlamda, Kwon Yu-ri, 9’unda saat 22.00’de yayınlanacak olan “Racket Boys”un son bölümünde özel bir görünüme kavuşacak, lüks bir kamera hücresi olarak sahne alacak ve muhteşem bir son yapacak. Dizide, Lim Seo-hyun “Racket Boys” üyelerinin önünde kibrit üniforması giyerek göründü. Lim Seo-hyun, kendi kendini ilan eden “Ulusal Üniversite Tanrıçası” figüründe karizma ile ortaya çıkıyor ve Lim Seo-hyun ile şahsen tanışan üyeler mutlu görünüyor ve insanları güldürüyor.

Lim Seo-hyun daha sonra onu rol model olarak seçen Han Se-yoon (Lee Jae-in) ile yan yana oturur ve bir süre sonra Han Se-yoon’a bakar ve kendini parlak bir şekilde gülümseyen sıcak kıdemlilği ile dikkatler hem güzel hem de yetenekli iki efsanevi oyuncunun konuştuklarına odaklanıyor.

“Racket Boys” programında yer almakla ilgili duygularını dile getiren Kwon Yu-ri, “Yönetmen Cho Young-kwang’ı sanık olarak tanıdım ve uzun bir aradan sonra onunla orada tanışmak çok güzeldi.” dedi. “İzleyicileri Lim Seo-hyun rolüyle selamlamaktan mutlu oldum. Böyle güzel bir çalışma ile son bölümün gelmesine çok sevindim. Sonuna kadar takipte kalmanızı rica ediyorum” dedi.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu