MV

Solbi, Bir Yıl Ve Beş Ay Sonra Yeni Şarkısı “Angel” İçin Rüya Gibi İki Tane Tanıtım Videosu Yayınladı

Şarkıcı ve ressam olan Solbi, yeni şarkısı “Angel” için iki tane tanıtım videosu yayınladı.

Solbi’nin ajansı MPCrew, yeni dijital şarkısı “Angel”ın tanıtım videosunu Solbi’nin resmi sosyal medya hesabından 20 nisanda yayınladı.

15 saniyelik tanıtım videolarında, boğuk ve seksi Solbi’nin ses tonu, rüya gibi ve duyumsal sesi dikkat çekti.

“Angel”, Mamamoo ve ONEUS gibi ünlü şarkıcıların müziklerini üreten Kore’nin önde gelen yapımcıları Cosmic Sound ve Cosmic Girls tarafından yapıldı ve Solbi’nin eşsiz rüya hissini en üst düzeye çıkaran sofistike newtrobeat’lar ve gelecekteki disko sesleri içeren bir synthwave türü bir şarkı.

Modaya uygun sesi olan Solbi’nin özgür ve zorlu imajı ile rahat tonunun birleşimi de dinleyiciler tarafından bekleniyor.

Solbi, şarkı sözleriyle her an iyi bir melek gibi görünüyor ve kimliğini başkalarının sevdiklerine uydururken gerçekte olduğu kişiye kaptırdıktan sonra kaotik bir durumu ifade ediyor. Herkes tarafından sevilmenin zor olduğunu kabul eden ve inancını koruyarak sessizce yoluna çıkan Solbi’nin attığı bir hızlı topun mesajını içeriyor.

Ağırlıklı olarak sanat eserleriyle iletişim kuran Solbi, şarkıcı olarak “Angel” ile içsel duygularını ortaya çıkaracak ve daha samimi bir hikaye sunacak.

Solbi’nin yeni dijital şarkı’sı “Angel” 22 nisan saat 18:00’den önce bir çevrimiçi müzik sitesinde yayınlanacak.

Kaynak
psyon@mk.co.kr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu