K-Magazin

Cha Eun Woo, Lee Seung Gi’nin “Mouse” Karakterindeki Karakterine Referans Veriyor + “Master In The House” Oyuncularının Takım Çalışmasını Test Etti

SBS’nin “Master in the House” programının 9 Mayıs’taki bölümünde eski futbolcu ve şu anki TV sunucusu Ahn Jung Hwan “usta” olarak göründü.

Ahn Jung Hwan’ın “cehennem eğitimi” için hazırladığı yere vardığında Yang Se Hyung şüpheli bir şekilde, “Yaz bile değil ama zaten bir korku özelliğiymiş gibi hissettiriyor” dedi. Lee Seung Gi, “Saat 22:00 olduğu için” dedi. ve “Korku özelliğine henüz hazır değilim” diye ekledi.

Ancak ASTRO’dan Cha Eun Woo, Lee Seung Gi’nin tvN dizisi “Mouse” daki psikopat karakterine atıfta bulunarak, “Buradaki en korkunç kişi sensin. Suçlu sensin. ” Lee Seung Gi daha sonra doğrudan karaktere büründü ve ona “Çok gürültülüsün” dedi ve diğerlerini heyecanlandırdı.

Ahn Jung Hwan, ekip çalışmalarını test etmek için Lee Seung Gi’yi Yang Se Hyung ve Kim Dong Hyun ile Cha Eun Woo ile eşleştirdi. (Shin Sung Rok, COVID-19 teşhisi nedeniyle şu anda “Master in the House” filmini çekmiyor.)

Lee Seung Gi ve Yang Se Hyung birlikte harika bir kimyaya sahip olsalar da Lee Seung Gi, “Aslında birbirimize mükemmel uymuyoruz. Ben çok dışa dönük biriyim ama Yang Se Hyung sandığından daha utangaç ve ciddi. ” dedi.

Yang Se Hyung, “Seung Gi’nin birçok fikri var ve onu dinlemek için zaman ayırmanız gerekiyor. Onun fikrine karşı çıkmaya çalışırsan, o zaman bitmez. ” dedi.

Cha Eun Woo hakkında Kim Dong Hyun, “Ortak olmaktan mutluyum, ancak burada en büyük yaş farkına sahibiz, bu yüzden bunun için biraz endişeliyim.” Dedi. Cha Eun Woo, “Şimdi düşünüyorum da, sadece ikimiz için yaptığımız pek bir şey yok. İlk başta garip gelebilir ama eğlenceli olacağını düşünüyorum. ” dedi.

Ekip çalışması görevlerinden bazıları, diğerinin yüzünü yıkamak ve diğerini üstlenirken koşmaktan ibaretti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu