K-Magazin

Han Seo Hee, Pledis Entertainment’ta stajyer olmanın nasıl bir şey olduğu hakkında bazı bilgiler paylaşıyor

Han Seo Hee, sayısız tartışmaya dahil oldu ve adı yaygın olarak bilinmesiyle kötü bir üne kavuştu.

Eski bir idol stajyeri olan Han Seo Hee, daha önce farklı ajanslarda idol stajyeri olmanın nasıl bir şey olduğunu açıklamıştı. İdol grup üyesi olma hayallerinden vazgeçmesine rağmen, sosyal medyasını güncellemeye devam ederken çevrimiçi topluluklarda aktif olarak kalmıştı.

Netizenler kısa süre önce Han Seo Hee’nin hesabını silmeden önce yayınladığı Instagram hikayesini tekrar gözden geçirdi. Han Seo Hee internette aktif bir şekilde varlığını sürdürdüğünde, hayranlarıyla sık sık etkileşim kurdu ve merak ettikleri her şeyi sormalarını istedi.

Bir netizen kısa süre önce Han Seo Hee’nin Pledis Entertainment stajyeri olmakla ilgili Instagram hikayesinde paylaştığı “TMI” bilgisini paylaştı. Gönderide bir hayran, “Seo Hee, Pledis stajyeri olduğunuz zamanla ilgili herhangi bir TMI var mı?” Diye sordu. Han Seo Hee, günlük program hakkında uzun bir açıklama yazdı.

“Pledis’te dört saat dans pratiğinin yapıldığı günler vardı. Su içmek için bile dans eğitmeninden izin istemeniz gerekiyordu. Pledis çok katıdır. Uygulama sabah 10’dan akşam 10’a kadardır. Sen Pazar günleri bile pratik yapmak zorundasın. Pazar günleri sabah 10’dan başlayacaksın, saat 12 civarında başladığını hatırlamıyorum. Vokal odasındayken cep telefonunuzla oynarken veya bakarken çaylak geliştirme ekibinin şefi izlerdi. gözetleme kamerası ve vokal odasında mavna olurdu. Dozunu bile kesemezsin, gerçekten iyi becerilere ihtiyacın var. Eğer eve gidip eve dönersen, saatin bir fotoğrafını çekip grup sohbetine göndermen gerekirdi. TMI ile bu kadar. “

Netizenler:

  1. Bu çok çılgınca.
  2. NU’EST üyelerinin gizlice banyoda uyuduğunu duydum.
  3. Bu çok katı.
  4. Nefes alamayacakmışım gibi hissediyorum.
  5. Bunun doğru olup olmadığını merak ediyorum.
  6. İnsanların üniversiteye girmek için 10 saatten fazla çalıştığı göz önüne alındığında, bütün gün pratik yapmanın o kadar da kötü olduğunu düşünmüyorum.
  7. Egzersiz yaptıktan sonra istediğiniz zaman su bile içemezseniz bayılacakmış gibi hissediyorum saat.
  8. Bu çok fazla.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu