K-MagazinNetizen

Çin’de Yapılan Bir Programda The Boyz’un MAMA Performansı Kopyalandı

Koreli netizenler, bazı Çinli netizenlerin Kore’ye ait olan Hanbok ve Kimchi‘nin Çin’e ait olduğunu iddia ettikleri için sinirlenmişlerdi. Son zamanlarda ise durum değişik bir hal almaya başladı. Çin’de yapılan bir şov The Boyz‘un MAMA performansının aynısı idi.

Geçenlerde, Çin’de yayınlanan bir programda Koreli idol grubu The Boyz’un MAMA performansının kopyalandığı görüldü ve Koreli netizenleri şoka uğrattı. Bir Koreli netizen, çevrimiçi bir toplulukta karşılaştırma fotoğraflarını paylaşırken, diğer netizenler çarpıcı benzerlikler karşısında hayrete düştü.

Koreli netizenler, Çin programının Koreli erkek grubunun performansını utanmadan kopyaladığını eleştirdi. Netizenler,

“Asla şaşırtmıyorlar, bir kez daha Kore’yi kopyaladılar,” “Bu kesinlikle bizim, şimdi çalıyorlar,” “Nasıl bu kadar açık bir şekilde böyle ünlü bir ödül şovundan bir performansı kopyalayabiliyorlar? MAMA? ” “Kopyalasalar bile, orijinal kadar iyi değil,” “Çinli netizenler, bu performansın aslen Çin menşeli olduğunu iddia edecekler mi?” ve “Kopyaladıkları açık olsa da kalite o kadar kötü.”

Yorumlarında bulundular.

Uluslararası hayranlar bile benzerlikleri fark etti ve öfkelerini sosyal medyada dile getirdi.

https://twitter.com/deoberri/status/1365692364631642113?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1365692364631642113%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.allkpop.com%2Farticle%2F2021%2F03%2Fnetizens-baffled-as-a-chinese-program-copied-the-boyzs-mama-performance

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu