K-Pop

IOI, Canlı Yayın Buluşması’nda 5. İlk Yıl Dönümünü Kutluyor

Beşinci çıkış yıl dönümlerini kutlamak için, IOI üyeleri merakla beklenen bir canlı yayın için yeniden bir araya geldi!

4 Mayıs 19:00 KST’de IOI, “I.5.I – Yes, I Love It!” Başlıklı bir canlı yayın düzenledi. hayranlarıyla sohbet etmek. Üyeler Lim Nayoung, Yoo Yeonjung, Jung Chaeyeon, Somi, Kim Sejeong, Chungha, Choi Yoojung, Kim Sohye ve Kim Doyeon izleyicileri tek tek selamladı. Çatışan programlardan dolayı Kyulkyung ve Kang Mina yoktu.

Kızlar, lider Lim Nayoung’un yaklaşan dizisi “Imitation” ı tanıtmasıyla faaliyetleriyle ilgili güncellemeleri paylaştı. Somi yakında çıkacak bir albüm için hazırlandığını açıkladı ve Kim Sejeong yeni müzikali hakkında konuştu. Diğer üyeler dinlenmenin tadını çıkardıklarını paylaştılar.

Yayının bir köşesinde grup, ilk gösterimlerinden başlayıp son konserlerine kadar kariyerlerinin seyrinden eski videoları izledi. Kim Sejeong, “Grup sohbetimizde her zaman bu anıları tartışsak da, yine de özlememiz ilginç.” Dedi. Choi Yoojung, “Kısa olmasına rağmen, birlikte o kadar çok şey yaptık ki hakkında konuşacak şeylerimiz asla tükenmedi.” dedi.

Bir sonraki bölümde, kızların eski koreografilerini hatırlayıp hatırlamadıklarını, dans edip “Dream Girls” ve “Very Very Very” gibi şarkılarla eğlenip eğlenmediklerini görmek için teste tabi tutuldukları bir oyun yer aldı. Daha sonra, grubun uzun süredir devam eden dostluğunu kanıtlayan bazı fotoğraflarını birlikte incelediler.

IOI daha sonra hayranların sorularını yanıtladı. Tekrar buluştuklarında ilk olarak ne yapmak istedikleri sorulduğunda Chungha, “Birlikte tanıtım yapmak istiyorum. Ayrıca varyete şovlarına gitmek istiyorum. ” Bir sonraki soru şuydu: “Zamanı geri alma şansınız olsaydı ne yapardınız?” Kim Sejeong, başlangıçta yalnızca bir ünite olarak gerçekleştirilen “Whatta Man (Good Man)” i bütün bir grup olarak söylemek istediğini paylaştı. Kim Doyeon, son konserinden daha fazlasını almak istediğini ekledi.

Son olarak, grup duygusal olarak birbirlerine ve hayranlarına minnettarlığını ifade etti ve IOI’nin gelecekte de böyle kalması umudunu paylaştı. Daha sonra kızlar, Kyulkyung’dan sürpriz bir video görüşmesi aldıklarında daha da duygusallaştılar.

Canlı yayının ardından, üyelerin çoğu fotoğraflarını ve yorumlarını paylaşmak için bireysel sosyal medya hesaplarına gitti.

Lim Nayoung, bir grup fotoğrafı yayınladı ve başlığını şöyle sürdürdü, “Beşinci çıkış yıl dönümümüzde bizi tebrik eden herkese teşekkür ederiz. Bizi bekleyen hayranlarımız sayesinde bugünün mucizesi mümkün oldu. Seni seviyorum.”

Hikayelerine çeşitli üyelerle çekilmiş fotoğrafları ekledi.

Somi, Instagram Hikayelerinde, Jung Chaeyeon onu filme alırken ukelele’de söylediği “Çok Çok Çok” şarkısının bir klibini paylaştı. Ayrıca üyeleriyle çekilmiş fotoğrafları da ekledi.

Kim Doyeon ayrıca üyeleriyle birlikte Instagram hikayesine fotoğraf yükledi.

Choi Yoojung birden fazla grup fotoğrafı yayınladı ve “IOI beşinci yıldönümü. Bizi sürekli bekleyen ve destekleyen herkese teşekkür etmek istiyorum ki bu sözümüzü tutabilelim. Bugün birlikte mutlu olabildiğimize çok sevindim. Evet bayılırım! Seni seviyorum IOI “

Aynı grup fotoğraflarıyla Jung Chaeyeon, “Çok minnettarım ve bu kadar değerli ilişkilerim olduğu için mutluyum. Hepinize teşekkür ederiz. Bizi bekleyen hayranlarımıza çok teşekkür ederim. Evet bayılırım.”

Kyulkyung, IOI ile eski fotoğrafları paylaşarak hayranlarını bellek şeridinde bir yolculuğa çıkardı Son gönderisinde, Kim Doyeon’un gönderisini paylaştı ve “sizi özledim” dedi.

Kang Mina, Kyulkyung ve Kim Doyeon’un Instagram hikayelerini yeniden yayınladı ve ikincisine “Anılarımız çok güzel” dedi.

IOI, “Produce 101” in ilk sezonunun ardından 2016’da oluşturulan bir proje grubudur. Grup, dağılmadan ve ilgili kurumlarına dönmeden önce bir yıl boyunca terfi etti. 2017’de dağıldıkları sırada IOI, beş yıl sonra yeniden bir araya gelme sözü verdi ve bu sözünü bu canlı yayınla tuttu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu