K-MagazinK-Pop

Hayranlar, Doğum Gününde Tzuyu’yu Şaşırtan Twice Üyelerinin Dokunaklı Videosundan Etkilendi

Tzuyu, Twice Koreli bir kız grubunun dokuz üyesinden biridir. 14 Haziran 1999’da Tayvan’da doğdu. Tatlı sesi ve çarpıcı görselleri ile ünlendi. 28 Aralık 2019’da Tzuyu, TC Candler tarafından verilen 2019’da en güzel yüz olarak seçildi. Daha sonra 2020’nin en güzel yüzü olarak 4.sırada yer aldı.

Bugün Tzuyu, 22.doğum gününü kutlamak için VLİVE+ uygulamasında tek başına canlı yayın yapmaya başladı. Ayrıca, doğum günü için reklam ve promosyonlar yayınladığı için hayranlarına teşekkür etmek için Canlı Yayın yaptığını söyledi.

“Bir VLive yapmak istememin nedeni, Onces’e minnettarlığımı ifade etmek istedim, çünkü reklam veren ve doğum günümü tanıtan birçok insan olduğunu biliyorum.” dedi.

Daha sonra, TWİCE üyeleri Tzuyu’yu şaşırtmak için çalışanlarının yardımıyla bir plan başlattı. Aniden, takım geldi ve bir karartma açıkladı. Tzuyu dışarı çıkmaya başladı ve bir pasta tutarken ona bir doğum günü şarkısı söyleyen eş üyeleri tarafından şaşırdı.

Video, Twitter ve Facebook da dahil olmak üzere diğer sosyal medya platformlarında viral hale geldi.

İşte hayranların tepkilerinden bazıları:

“Kore’de Twice üyeleri muhtemelen promosyonlardan gerçekten yoruldular, ama yine de ortaya çıkıp Tzuyu’yu şaşırtmak, onunla mini bir karaoke seansı yapmak ve doğum günü kutlamasını eğlenceli bir hale getirmek için çaba sarf ettiler. bu gece iyi dinlenin en iyi kızlar <3 “

“Hepsi muhtemelen uyumak istiyor ama yine de tzuyu’yu şaşırtmayı seçtiler “

“ONU ŞAŞIRTACAKLARINI BİLDİĞİM GİBİ, AMA BU OLDUĞUNDA HALA AĞLADIM, TZUYU’YU ÇOK SEVİYORLAR “

Nayeon, Jihyo, Momo ve Dahyun, Tzuyu’nun doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Daha sonra Tzuyu, doğum günü dileğinin herkesin mutlu ve sağlıklı olmasını istediğini itiraf etti.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu