K-Magazin

Seungri’yi Destekleyen Hayranlar, “Lütfen Sonuna Kadar Pes Etmeyin”, Diyerek Seungri’nin Dönmesini Bekleyeceklerini Belirttiler.

Eski Big Bang üyesi Seungri’nin Kara Operasyon Komutanlığı Genel Askeri Mahkemesi tarafından 3 yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla, çok fazla tartışmaya neden oldu.

Seungri, fuhuş ve yasa dışı kumara aracılık etme suçlamalarıyla resmi olarak yasal gözaltına alındı ve ayrıca 1,15 milyar KRW (~988,627,17 USD) para cezası ödemeye mahkum edildi. Seungri fuhuş suçlamasıyla 5 yıla kadar hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı, ancak mahkeme cezasını üç yıla indirdi.

Birçok netizen, Seungri’ye yalnızca üç yıl gibi kısa bir hapis cezası verilmesine kızdı ve Kore adalet sistemi suçlarından dolayı onu ciddi şekilde cezalandırmadığı için şaşkına döndü. Yine de Seungri’yi destekleyen ve onun geri dönmesini bekleyeceklerini belirten hayranlar da var.

Bir hayran, Seungri’nin hayran sayfasına, “Sonsuza kadar ‘Seungtsby’mize“, “Umutsuzca çıkış yapmak istediğiniz zamanı hatırlıyoruz. YG’de eski CEO seni son üye olarak seçti, işte o zaman Big Bang’in mirası başladı.” gibi yorumlarda bulundu.

Ardından devam etti. “Kalbimizde her zaman özel bir yer aldın çünkü her zaman yaramaz Maknae’nin imajına sahiptin. Yine de hayranlardan bu kadar çok sevgi alabilmenizin nedeni, Big Bang’i K-pop’un zirvesine taşıyan kilit üye olmanızdı.”

Gönderinin yazarı, 2019’daki ‘Burning Sun’ skandalı ile ilgili olarak, “Hayranlarınız hala sizi destekliyor ve bu krizi aşacağınıza inanıyor” yazdı. Ayrıca, “Şimdi başka bir çileyle karşı karşıya kalacaksınız, dünyadan tamamen kopuk bir yerde acı çekeceksiniz. Yıldızın parlaklığından düştüğünü görmek hayranlarınız için yürek parçalayıcı ama yargıyı alçakgönüllülükle kabul etmelisiniz” diye devam ettirdi.

Seungri hayran sayfası Seungri Gallery’de yayınlanan mektubun tamamı aşağıdadır:

“Ebedi ‘Seungtsuby’mize…

Sana bir şans daha vermeye karar verdim.

Ve seni iki hafta boyunca izlediğimde sende küçük bir değişiklik gördüğümü sandım. Bu yüzden sadece iki hafta değil, iki yıl daha beklersem daha büyük bir değişiklik olacağına inanıyorum.

Umarım bu beklentimizi geri ödeyebilirsiniz.

Big Bang’in eski üyesi, eski YG Entertainment Başkanı Yang Hyun Suk’un ‘Real Docu: Big Bang’ sırasında size söylediklerini hatırlıyorum. Hayranlarınızın, ilk çıkışını yapacağınız günü içtenlikle hayal ettiği bir zamandı.

Üyelerle birlikte çeşitli eğlence programlarında boy gösterdiğiniz, ‘olgunlaşmamış Maknae’, ‘sorun çıkaran’ olarak görüldüğünüz ve o yaramaz imaja sahip olduğunuz için kalbimizde özel bir yeriniz vardı.

Yine de hayranlardan bu kadar sevgi alabilmenizin nedeni, samimiyetinizi sahnede ve yayın sırasında gösterdiğiniz tutku ve gayretti. Ayrıca Big Bang’i K-pop’un zirvesine getirmede önemli bir rol oynadınız.

Bununla birlikte, geçen yıldan bu yana, siz pek çok davaya dahil olduktan sonra, hayranların yolculuğu da çetrefilli bir hal aldı.

Big Bang’den ayrılmanıza rağmen hayranlar sizi destekledi ve sizin için tezahürat yaptı. Sizin güveninize herkesten daha çok taptık, bu çileyi de atlatacağınızdan şüpheniz olmasın.

Ancak Kara Harekat Komutanlığı Genel Askeri Mahkemesi tarafından 1,15 milyar KRW (~988,627,17 USD) para cezası ile 3 yıl hapis cezasına çarptırıldınız. Kişisel bilgileriniz de kaydedildi.

Şimdi başka bir çileyle karşı karşıya kalacaksın, dünyadan tamamen kopmuş uzak bir yerde acı çekeceksin.

Hayranlar olarak, yıldızın parlaklığından düştüğü gerçeğiyle yüzleşmek zor ve bizleri üzüyor, ancak mahkemenin verdiği kararı kabul etmeye karar verdik ve bu kararı alçakgönüllülükle kabul edeceğinizi umuyoruz.

Ayrıca taraftarlar, “Adalet galip gelecek” deyimini çok sevecekler.

Bu, “Hiçbir şey uzun süre düzeltilmez ya da Uzun vadede Hakikat yenilir” anlamına gelir.

Sen, ‘Muhteşem Gatsby’ hayatını hayal eden Seungri, şimdi Gatsby’nin kaderiyle aynı trajik durumla karşı karşıyasın ama hayranlar bir gün tekrar ayağa kalkacağın günü beklemeye söz veriyor.

Seungri’nin sonuna kadar pes etmeyeceğini umuyoruz.

12 Ağustos 2021

Seungri’nin Galerisinden.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu