K-Magazin

BTS ile çalışan ünlü fotoğrafçı ve yönetmen, solo stanlar tarafından taciz edildi ve siber zorbalığa uğradı

“Baik” olarak tanınan ödüllü yönetmen Baek Jong-Yul ve BTS ile çalışan eleştirmenlerce beğenilen moda fotoğrafçısı Hong Jang-Hyun, Jungkook‘un ekran zamanından memnun olmayan haydut solo hayranları tarafından kişisel Instagram hesaplarında ciddi şekilde siber zorbalığa maruz kaldı. o var. Nefret yorumları, çeşitli temelsiz iddialar ve cinsel tacizin yanı sıra bir dizi aşağılık yorumdan ibaretti.

Hong Jang-Hyun, dünya çapında sektörün en tanınmış yüzleriyle çalıştı. BTS Jungkook’un bazı akgaları, “yetersiz” Jungkook içeriği sağladığı için onu taciz edip aşağıladığı için Instagram’daki Direkt Mesajlarını kapatmak zorunda kaldı. BTS’nin ajansı, yalnızca her üye için farklı ekran sürelerine sahip grup projelerini tanıtır. Bu çekimler, her üye için neredeyse eşit olarak bölünmüş ekran sürelerine sahipti ve bazı solo hayranları bunu kabul edemedi.

Zongbaik, Kloud bira reklamı için BTS ile takım oluşturdu ve daha sonra diğer üyelerin akga’larının odak noktası V olan reklama kızması nedeniyle SNS’sine bir yönetmen kesimi yükledi. Üretim şirketi, bazı Jimin akgaes ve özellikle V.’yi sevmeyen diğer üyelerin Koreli hayranlarından sürekli taciz çağrıları aldı.

Yukarıdaki her iki durumda da hem yönetmen hem de fotoğrafçı BTS V’nin daha iyi resimlerine tıklamakla suçlandı ve idol alay edildi. İdole yönelik nefret, derneklere siber zorbalık yapmakla sınırlı değildir; DC’de nefretlerini ifade etmek için birkaç nefret blogu yapılıyor.

Nefret kampanyası, Twitter’daki bireysel üyelerin grafik verilerini güncelleyen, birçok kişiyi Jungkook’u mağdur etmeye ve diğer grup üyelerinden herkesle eşit ekran süresi elde ettiği için kin besleyen büyük güncelleme hesapları tarafından şaşırtıcı bir şekilde körüklendi.

ARMY’ler, BTS’in birlikte çalıştığı kişileri taciz eden bireysel üyelerin bu hayran karşıtı davranışlarından endişe duyuyor. Bu, küresel erkek grubun imajını büyük ölçüde etkiliyor ve hayranlar, siber zorbalığa uğrayabilecekleri için kimsenin onlarla isteyerek çalışmayacağından korkuyor.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu