K-Magazin

MONSTA X, Dünyanın Dört Bir Yanındaki Hayranlarla İletişim Kurmak İçin ‘UNBOXING’ Programına Çıktılar

MONSTA X grubunun bir üyesi olan IM, dünya çapındaki hayranlarıyla değerli anılar biriktirdi.

Kısa süre önce sunuculuğunu Pentagon’dan Kino olan UNBOXING’de üçüncü konuk olarak yer alan IM “20. yüzyılda orta ve alçak sesli bir beyefendi olsaydı” konulu solo albümü “DUALITY” i tanıtmasıyla ortaya çıktı. Albüm 19 Şubat’ta yayınlandı ve geçtiğimiz günlerde MONSTA X’in albümü için hazırlandığını duyurdu.

IM ilerleyen dakikalarda cesurca gerçekleri söyledi. “Banpo 4-dong Bomber” lakabının sahibi olarak güvenini dile getirdi “Bugün Unboxing aracılığıyla hayranların kalplerini bombalayacağımdan eminim” diyerek hayranlarının merak edebileceği soruları yanıtlayarak cazibesini göstermeye devam etti.

Ayrıca, Kino’nun sorduğu “Sizce gerçek IM nedir?” sorusuna cevabı ise “Hangisini kabul ederseniz edin, bu bir duygu tüketimi gibi görünüyor. Sahnede, makyajsız, ağlıyorum, sadece benim. Bir tarafı bitirmenin stresli olduğunu düşünüyorum” diye dürüstçe yanıtladı.

Ayrıca IM, MONSTA X’in renginden tamamen farklı gördüğü için “DUALITY” konusunda endişeliydi. “Ama artık içimde tutmak zordu. Susamıştım.” dedi. Sıkı müzikal inancını ifade ederken, Kino ve Astro’dan Jinjin onu “gerçekten havalı bir insan” olarak övdüler.

Kino ve Jinjin ara verdiği sırada bile “Unboxing” programında yer alan ve sadakatini gösteren IM, “Albümüm hakkında resmen böyle konuşmak için iyi bir zaman” dedi. Hayranları selamlayarak, sürekli onlardan şarkıyı dinleyeceklerini umduğunu dile getirdi.

Daha önce IM solo sanatçı olarak varlığını, 18 ülke ve bölgedeki en iyi albüm listelerinde gösterdi. Dünya çapında şarkı listelerinde dolaşarak ve her defasında iTunes Worldwide albüm listelerinin en üstünde yer alarak gösterdi.

Bu arada IM’in üyesi olduğu grup MONSTA X, Mart ayında Japonya’da piyasaya sürdüğü single “WANTED” ile Oricon ve Tower Records listelerinin başında yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu