K-Medya

Cinsel Taciz Tartışması Nedeniyle Park Na-rae Polis Tarafından Soruşturmasının Sonucu Bekleniyor

Komedyen Park Na-rae’nin polis tarafından soruşturulması sonucu bekleniyor. Polis, bu ay Ulusal Gazete’den Bilgi ve İletişim Ağı Yasası uyarınca yasa dışı bilgi dağıtımı hakkında soruşturma yapılmasını isteyen bir şikayet aldı. Hatta suçlayıcıyla ilgili soruşturmayı tamamladı. Şikayette yer alan suçlamaların faili Park Na-rae olarak gösterildi.

Park Na-rae daha önce YouTube eğlence programı ‘Hay Na-rae’nin yakın zamandaki bir bölümünde cinsel şakaları ve üst düzey davranışlarıyla cinsel taciz tartışmalarına neden oldu. “He I Na-rae” nin yapım ekibi videoyu sildi ve eleştiriler yayıldıkça programı kaldırdı. Park Na-rae el yazısıyla yazdığı bir mektupta “Kendimi derinlemesine düşünüyorum” diyerek özür diledi, ancak sonunda polis soruşturmaya başladı.

Şikayetin sunulduğu Seul’deki Gangbuk Polis Karakolu, “YouTube’a yüklenen videoyu kontrol edemedik, bu yüzden yapım şirketinden video verilerini verilmesini istedik. Kişinin videodan önceki ve sonraki duruma bakarak cezai işlemin mümkün olup olmadığını incelemeyi planlıyoruz.” dedi. Hem Park Na-rae ajansı hem de “He I Na-rae” nin prodüksiyon ekibi, soruşturmada sadakatle işbirliği yapacaklarını belirterek, Park’ın polis soruşturmasına ve gelecekte cezai işlemlerde büyük dikkat edeceklerini belirttiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu