K-Magazin

“NU’EST” Baekho, Eşsiz Duyarlılığıyla Göze Çarptı

“Song of the Sun” müzikali 27’sinde profil resmini yayınladı. Baekho (Haram oynayan) dahil sekiz ana karakter görüldü. Potansiyel izleyiciler için beklentileri artırdı.

Profil rüya gibi bir atmosfer gösterdi. Baekho güneşli bir koltuğa oturdu ve bir tarafa baktı. Yumuşak karizmasını koyu kaşları ve keskin çene çizgisiyle gösterdi.

Görseldeki ifade de dikkat çekti. “Güneşin beni yönlendirdiğini hissediyorum” kitabının bir kopyası var. Baekho’nun karakteri ve müzikal içeriği hakkında merak uyandırdı.

‘Song of the Sun’ romantik bir müzikaldir. Gecenin ay ışığında şarkı söyleyen “Hannah” nın “Haram” oğlanı ile tanıştığı ve güneşin hayatındaki en parlak şarkısını söylediği anı içerir.

Baekho Haram oynuyor. Söylentiye göre, ilk aşkının heyecanını taze duygularla mükemmel bir şekilde ifade ediyor. Shinee’den Onew, Day6’dan Wonpil, Cho Hoon ve GOT7’den Youngjae aynı rolü üstlendi.

“Hannah” rolünü Kang Hye-in, “Lovelyz” Kei ve Lee Ah-jin canlandırdı. Yetkili, “Üçü Hannah’yı rüyalarını söylerken canlandırdı ve taze ve sıcak sevgiyi canlandırdı.” dedi.

Bu arada, “Song of the Sun” 1 Nisan – 25 Temmuz tarihleri ​​arasında Gwanglim Sanat Merkezinde gösterime girecek. Canlı yayın sitesi “metatheatre.live” de mevcut.

Onew
Wonpil
Youngjae
Kang Hye-in
Kei
Lee Ah-jin

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu