K-Magazin

“Yoon Yo-Jung Zorlu Ödül Töreninde Beklenmedik Bir Hediye.” New York Times Övgü Yağdırdı

“Yoon Yo-jung zorlu ödül töreninde beklenmedik bir hediyeydi.” dedi.

Aktris Yoon Yeo-jung (74) New York Times (NYT)’den övgü kazandı. The New York Times 26 nisanda, Yoon Yeo-jung’u “2021 Oscar’ın En İyi ve En Kötü Anları” başlıklı bir makalesinde “En İyi Ödül Konuşması”nın kazananı olarak seçti.

New York Times, “Yoon Yo-jung İngiliz Akademi Ödülleri’ndekine benziyor ve daha fazla komedi enerjisi verdi” dedi. Yoon Yo-jung, ödülü çok asil gibi davranan İngilizlerden aldığı için her şeyin daha anlamlı olduğunu söyledi.

Ayrıca Yoon Yo-jung’un “mizahına”da övgüde bulunuldu. “Minari” filminin yapımcısı ve kendisini kazanan olarak nitelendirirken “Sonunda Brad Pitt ile tanıştım,” dedi. “Filmi çekerken neredeydin? ” ve” İki oğlum beni işe gitmeye zorladı. Hayatta olduğum için minnettarım. Çocuklarımın dırdırı sayesinde çalıştım ve bu ödülü aldım.”

Rakip adaylara “Daha şanslıyım ve bu gece buradayım” dedi. “Belki ABD’nin Koreli aktörlere misafirperverliğidir.” dedi.

New York Times, “Yoon Yo-jung, Oscar’ı almadan çok önce Kore’nin kalbini kazandı” başlıklı bir makale ile önemine ve popülaritesine ışık tuttu çünkü Yoon Yo-jung Akademi Ödülü kazanan ilk Koreli aktördü. Yoon Yo-jung’un hayat hikayesi ve karakteri çok yankı uyandırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu