K-LİSTE

Dispatch, Gözleri En Çok Parlayan 8 K-Pop İdolünü Seçti

Yıldız gibiler!

Yıl boyunca Dispatch, K-Pop’taki en iyi görsellerden bazıları için seçimlerini yayınladı! Son zamanlarda, Instagram’larında en çok parlayan gözleri olduğunu düşündükleri idollerden bazılarına gösteren bir liste yayınladılar!

İşte listelerindeki ilk sekiz idole bir göz atalım. Seçimlerinizden herhangi birinin işe yarayıp yaramadığını görün!

1. V (BTS)

V’yi gördüğünüzde, gözlerinin öne çıkan ilk şeylerden biri olduğu inkar edilemez. Gözleri, bir röportaj sırasında ya da sahnedeki parlak ışıklar altında gittiği her yerde parıldamayı başarıyor. Plastik cerrahlar da V’nin gözlerini övdü ve “bunlar ameliyatla çoğaltılamaz” dedi.

2. Jeonghan (SEVENTEEN)

SEVENTEEN’in baş vokalisti ve görsel Jeonghan’ın parlayan gözleri olduğu inkar edilemez! Geniş ve kedi benzeri şekilleriyle, özellikle hayranlarına ödüllü bir gülümseme verdiğinde, ne kadar parlak ve ışıltılı olduklarını fark etmemek imkansız.

3. Cha Eunwoo (ASTRO)

Görünüşe göre Eunwoo’nun kusursuz olmayan bir parçası yok ve gözleri bir istisna değil. Pek çok hayran için, nereye giderse gitsin, gözleri cesur ve sert. Bununla birlikte, aynı zamanda yumuşak ve davetkardırlar, tüm yüzünü aydınlatır ve sıcaklık yayar.

4. Tzuyu (TWICE)

Hayranlar, TWICE’ın maknaesı Tyuzu’yu badem şeklindeki gözleri için sürekli olarak övdü. Tzuyu’nun görsellerinin zaten kusursuz olduğu inkar edilemez, ancak gözleri büyüleyici ve sahneyi aydınlatabilir.

5. Yuna (ITZY)

Hayranları, iri, cesur gözleriyle Yuna’yı ITZY’ye giriş yaptığı andan itibaren gözlerini fark ettiler. Göz kamaştırıcı görselleri ve neşeli ifadeleriyle gözleri sıcak ve davetkar görünerek onu her zaman öne çıkarıyor.

6. Binnie (Oh My Girl)

Oh My Girl’den Binnie, iri ve ışıltılı gözleriyle tanınan bir başka kadın idol. Hayranlar, gülümsediğinde gözleri daha da parlıp ve birlikte olduğu herkese mutluluk yayıyormuş gibi hissediyor.

7. Chanyeol (EXO)

Birçok hayran için, EXO’dan Chanyeol, K-Pop’taki en güzel gözlerden bazılarına sahip. Büyük, parlak ve sahnede olduğu zaman hem masumiyeti hem de gücü tasvir edebilecek bir şekle sahipler. Onları bu kadar davetkar ve en iyi özelliklerinden biri yapan, şeklin benzersizliğidir.

8. Park Jihoon

WANNA ONE üyelerinin bir zamanlar Park Jihoon’u kendi gözleriyle gruplarının en seksi üyesi olarak seçtiğini düşünürsek, listede olması şaşırtıcı mı? Kusursuz bir yaprağa benzeyen bir şekle sahip olan Park Jihoon’un gözlerini hayranlar, onları sahnede cinselliği yansıtan mücevherlerle karşılaştırdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu