K-Pop

Zico’nun “Not Him” ​​Adlı Albümünü Yeni Albümünde Yeniden Yorumluyor… Verbalgint, Hoodie, Salt Özellikli

Şarkıcı-söz yazarı PENOMECO, iyi yapılmış bir albümün doğuşuna işaret eden yeni bir EP sampler videosu yayınladı.

18’inde Penomeco, yeni EP “DRY FLOWER” parçasını önceden dinlemesini sağlayan SNS’sine bir örnekleyici video yayınladı.

Yayınlanan videoda “Rain Drop”, “You Up”, “No Pt.2”, “I should Have”, “Better”, “Change”, “Hotel Lobby” ve “Insomnia” gibi önemli müzikler yer alıyor. başlık şarkısı “JAJA”.

Albümün temasını ifade eden ilk parça ve şarkı olan “Rain Drop” ile başlayarak, aşk ve deneyim hikayelerini kökler gibi sıralayan şarkılar “Dry Flower” ın tamamlanması için daha fazla ilgi çekiyor.

Özellikle, Zico’nun erkek arkadaşının bakış açısından “O Değil” adlı yeni yorumu, “Not Him Pt.2”, dinleyicilere farklı bir çekicilik katacak. Ayrıca Verbalgint, Hoody, Kid Millie ve Sogumm, haberlerde yer alan renkli duyarlılıkları hissetmek için gösteriye katılacak.

Penomeko, “Eğer ‘GARDEN’ taze akan bir albüm olsaydı, ‘Kuru Çiçek’ ancak zamanla hissedilebilen çekici bir kurumuş albüm,” dedi, “Olgun duygular aşkı ifade etmek için daha iyi olamaz. ve kökler gibi listelenen şarkılar zamanla tamamlanır. “

Penomeco, piyasaya sürülmeden önce, teaser görüntüleri, “Hotel Lobby” ve “JAJA” müzik videosu teaser videoları dahil olmak üzere çeşitli alay içerikleri yayınladı ve müzik hayranlarının beklentilerini daha da artırdı.

Penomeco’nun yeni EP’si “Dry Flower”, 20 Aralık’ta saat 18: 00’de çeşitli çevrimiçi müzik sitelerinde yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu