Editörün Seçimi

BTS’den “BANG BANG CON 21”, “BANG BANG CON” 2020 İzleyici Rekorunu Aştı

BTS bir kez daha kendilerini geride bırakıyor!

Bu hafta sonu BTS’den BANG BANG CON 21’i izliyor olsaydınız, yalnız değildiniz. Aslında, şaşırtıcı izleyici rakamları, bu çevrimiçi konser akışı etkinliğinin 2020’nin inanılmaz derecede başarılı BANG BANG CON’unu bile geçmeyi başardığını gösteriyor.

BTS, geçen yıl Nisan ayında ilk BANG BANG CON’u duyurduklarında pandemik konser akışlarına öncülük etmeye başlayan ilk gruplardan biri oldu. BTS, iki gün boyunca sekiz konserini ve hayran buluşmasını YouTube’da tamamen ücretsiz olarak yayınladı. Tıpkı gerçek bir konser gibi, ARMY’nin ışık çubukları dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar akışla senkronize olacak şekilde bile ayarlandı.

Ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde, konser etkinliği büyük bir başarıydı ve en yüksek eşzamanlı izleyici sayısı 2,24 milyon oldu. BTS, ilk ücretli çevrimiçi konseri olan BANG BANG CON: The Live’ı düzenlemeye devam etti ve o yıl 107 ülkede izleyicilere 756.600 bilet sattı.

BTS çevrimiçi konserlerinin ne kadar popüler hale geldiği göz önüne alındığında, HYBE’nin (eski adıyla Big Hit Entertainment), orijinal BANG BANG CON’dan neredeyse tam bir yıl sonra yeni bir çevrimiçi konser etkinliği düzenlemeye karar vermesi şaşırtıcı olmamalı. 17 Nisan’da düzenlenen BANG BANG CON 21, BTS Live Trilogy EP.1: BTS Begins (2015), BTS 5th Muster “Magic Shop” (2019) ve Speak Yourself (2019) ücretsiz yayınlarını içeriyor.

HYBE tarafından yayınlanan rakamlara göre, BANG BANG CON 21, 2,7 milyondan fazla eşzamanlı izleyici ile, BTS’in geçen seneki etkinlik BANG BANG CON 2020’yi geçmeyi başardığını gösteriyor. Ayrıca “#BANGBANGCON21” ve “#ThankYouBTS”, hashtagleri Twitter’ın dünya çapındaki trendler listesinin başına yükseldi.

Pandemi nihayet sona erdiğinde bile, ARMY’ler BTS’in dünyanın her yerinden hayranlarının zevk alması için yıllık eski konserler yayınlama geleneğini devam ettireceğini umuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu