K-Medya
Trend

The Film, Kadın Hayranlarını Yasadışı Olarak Filme Almaktan Bir Yıl İki Ay Hapis Cezasına Çarptırıldı

Şarkıcı ve söz yazarı The Film (Hwang Kyung-seok), bir kadın hayranın vücudunu birkaç kez yasadışı olarak filme almaktan hapse mahkum edildi ve mahkemede tutuklandı.

Ayın 16’sında, Seul Doğu Bölge Mahkemesinden Yargıç Ha Se-yong, Filmi Cinsel Suçların Cezalandırılmasına İlişkin Özel Yasayı (kamera vb.) İhlal ettiği için bir yıl iki ay hapis cezasına çarptırdı. Buna ek olarak, hükümet 40 saat cinsel şiddet tedavi programları, çocuklar ve ergenler için üç yıl kısıtlama ve engelliler için sosyal yardım tesislerinde istihdam emri verdi.

The Film 2017 yılında yasadışı çekim ekipmanıyla dört kez başka insanların vücudlarını filme aldığından şüpheleniliyor. The Film hayranı olduğu bilinen kurbanların çoğu, SNS aracılığıyla onunla tanıştı.

Mahkeme, “Hwang (Film) diğer kişinin rızası olmadan seks sahneleri içeren birkaç video çekti” dedi ve ekledi, “İlgili video, Buda’nın heykelinin koşulları nedeniyle internette dolaştı, bu nedenle kurbanlar kurtarılamaz. ” Mağdurların maruz kaldıkları cinsel utanç ve zihinsel hasar çok ağırdı ve onlarla aynı fikirde bile olamıyorlardı.

“Ancak, videonun kasıtlı olarak dağıtıldığını gösteren hiçbir kanıt yok ve sanığın soruşturmanın başından itibaren suçu itiraf ettiğini” söyledi.

Film son açıklamasında, “Kurbanlar için gerçekten üzgünüm ve hasarı telafi etmek istiyorum.” Dedi. Suç için suçlanacağım, “eğildi.” İyileşmek istiyorum ve eşim, babam ve kurbanlarım için tekrar özür dilerim.

Mağdurların avukatları, ilk şikayetten sonra benzer hasar vakaları hakkında bilgilendirildi ve geçen ay Seul Doğu Bölgesi Savcılık Bürosu’na ek bir şikayette bulundu.

Bu arada, daha fazla The Film’in 13. kariyeri olan Yoo Jae-ha Müzik Yarışması ile şarkıcı-söz yazarı olarak çalışmaya başladı ve Seattle müziği plak şirketinin liderinden sorumlu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu