K-LİSTE

Görünce İnanamayacağınız 7 BLACKPINK Jennie Anı

BLACKPINK’ten Jennie fotoğraf çekimleri ve sahne performanslarında oldukça olgun ve sakin gözüküyor olabilir, ancak gerçek hayatta görünce inanamayacağınız komik olaylar yaşıyor. Sizin için görünce inanamayacağınız 7 Jennie anını derledik, keyifli okumalar.

1. Bilerek Son Tüketim Tarihi Geçmiş Yemeği Yemesi

Bazen istemeyerek de olsa son tüketim tarihi geçmiş gıdaları tüketebiliyoruz (çok kötü sonuçlansa da) ancak Jennie son tüketim tarihini pek takmıyormuş gibi gözüküyor.

Jennie çilekleriyle beraber yemek için yoğunlaştırılmış sütü son tüketim tarihine aldırmaksızın yedi. Neyse ki bu olayda Jennie gıda zehirlenmesi yaşamadı.

2. Tırnağını Kaybetmesi Ve Birinin Onu Bulması

Jennie, kısa süre önce baskılı tırnak markası Dashing Diva’nın yeni modeli olmuştu. Bu yüzden her zaman baskılı takma tırnaklarla dolaşıyordu ve bir hayran imza etkinliğinde tırnaklarından birini kaybetmişti.

Jennie tırnağını kaybettiğini farkettiğinde şaşkın bakışları çok komik gözüküyordu ama işin daha komik kısmı bir BLINK bu tırnağı bulup imzalı fotoğraf defterine yapıştırdığı ortaya çıktı.

3. Köpeğini Komik Bir Hale Çevirmesi

Jennie hakkında herkesin hemfikir olduğu bir şey varsa o da Jennie’nin “Kill This Love” döneminde taktığı sarı peruğun ikonik bir hale gelmesidir.

Peki o peruğun başka ne için kullanıldığını biliyor musunuz? Tabiki de Jennie’nin peruğu tatlış köpekleri Kai ve Kuma üzerinde denemesi…

4. Soğan’ın Canını Yakmaktan Korkması

Hayranlar çok iyi bilir ki Jennie çok tatlı ve masum bir idoldür. Öyle ki bir keresinde Jennie çiftçilik yaparken bir soğanın canını yakmaktan korkmuştu.

Taze soğanın incinmesinden korkuyorum.
Özür dilerim Bay Taze Soğan

5. “JenSoo” Hayranlarının Duygularıyla Oynaması

Hayranlar BLACKPINK’te en çok Jennie ve Jisoo’yu shipliyo ve bu yakıştırmaya da “JenSoo” adı veriliyor. Jennie “Clarity” konserinin perde arkasında şarkı cover’ı söylediği bir video yayınladığında, JenSoo hayranlarının adeta duygularıyla oynadı.

Jennie instagram gönderisini I love Jisoo (Jisoo’yu seviyorum) açıklamasıyla paylaştı. Buraya kadar her şey “JenSoo” hayranlarını mutlu etmişti ta ki Jennie gönderinin altına ‘s singing (Şarkı söylemesini) yorumunu yapana kadar. Jisoo’yu seviyorum açıklaması bir anda Jisoo’nun şarkı söylemesini seviyorum’a dönmüş oldu.

6. Jisoo’ya Dümdüz Yaşlı Demesi

Jennie unnie’siyle dalga geçmekten keyif alıyormuş gibi duruyor. Jisoo’nun doğum gününde Jennie’nin paylaştığı kolaja bakın.

Gördüğünüz gibi kolajda koskocaman “YOU ARE OLD” yani “SEN YAŞLISIN” yazıyor. Tabiki Jennie unnie’si Jisoo’yla arkadaşça dalga geçiyor gerçek dostlar bunu sık sık yapar.

7. Buzdolabına Sarılması

Son olarak, hepimiz Jennie’nin yemeğini hayranları kadar çok sevdiğini biliyoruz. Yurttan ayrılmadan önce buzdolabına sarılıp veda etmesi bunun çok net bir kanıtı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu