K-Pop

Oneus Üyeleri Birbirlerini Tatlı İltifatlarla Yorumluyor

Geçtiğimiz günlerde THE STAR ile bir araya gelerek çeşitli sorular cevaplayan ONEUS birbirlerini’de ne kadar tanıdıklarını belli etttiler .Onların sözleri kalbini eritecek

1.Keonhee’nin Hwanwoong’a İltifatları:

Hwangwoong değerli küçük bir adam. Birkez onun kadar kısa olsam,ne olacağını düşündüm uzun olmaktan gurur duyuyordum ve ona bakarak aslında kısa olmanın’da çok çekici olabileceğini düşündüm. O çok havalı bir adam çünkü boyunun kısa olmasının özel oldğunu düşünüyor ve o gerçekten Elinden gelenin en iyisini yapıyor’

Keonhee

2.Hwanwoong’un Ravn’a İltifatları:

”Güzelimiz… Herkes Ravn’ın tonlarca sevgiyle büyüdüğünü bilir.Başkalarını sevgisiyle gülümseten bir çekiciliği var. Ayrıca,dışarıdan çok soğuk ve züppe görünüyor ama aslında çok özensiz ve komik bir abi. Onu övdüğümde bu çok hoşuna gidiyor ama kayıtsız gibi davranıyor.Ayrıca müzikal açıdanda çok iyi”

Hwanwoong

3.Ravn’ın Leedo’ya İltifatları:

”Leedo’nun çok çekici bir sesi var. O rap yapabiliyor özellikle şarkı söylediğinde’hayranları tarafından tatlı olan sesiyle seviliyor gibi görünüyor. Ayrıca bir çok farklı stil yapabiliyor,iyi bir vücudu var…Leedo stajyer olduğu için antrenmana çok düşkün olduğu için sadece konuştuğunu düşündüm ama aslında harakete geçiyor”

-Ravn

4.Leedo’nun Xion’a İltifatları:

”Xion her şeyde hassas görünüyor. Onu sevmemin nedenlerinden biri;küçük olduğu için sevimli davranması ama bize iyi baktığı için çok güvenilir olması. Tabii bize bazen çok dırdır ediyor… Xionun vücud çizgisi (ölçüsü) çok iyi olduğu için dans ederken güzel bir çizgiye sahip. Bu yüzden onu çalıştıracağım.”

-Leedo

5.Xion’un Seohoya İltifatları:

”Seoho,üyelerimiz arasında kendi kendini yönetme konusunda zirvede değil mi? Hastalandığında bile kendine en iyi şekilde bakar ve sesini yönetmekte çok iyidir… Ayrıca tonlarca dudak kremi var. Genellikle insanlar bir dudak balmına sahiptir ve çok varsa bile üçde ikisi vardır Ama onda tonlarca var.”

-Xion

6.Seoho’nun Keonhee’ye İltifatları:

”Aslında Keonhee,üyelerimiz arasında en iyi vücud oranına sahip gibi görünüyor. O çok uzun büyük gözleri,burnu ve ağzı var. Aslında Keonhee anlatmak zorunda olmadığım üyelerden biri. Sanırım çok titiz,başkaları başka bir şey söylemeden her şeyi yapabilir. Keonhee için farklı bir şey bulacağım;Keonhee yemek yemeyi o kadar çok seviyor ki,yemek siparişi vermede çok iyi cazibeli olmadığı düşünülüyor,ama aslında çok çekicidir.”

-Seoho

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu