K-Pop
Trend

NU’EST, Geri Dönüşe Hazır + ‘Romanticize’ Ön Listesini Yayınlandı

“NU’EST” yeni bir albüm için spoiler çıkardı.

Pledis Entertainment, NU’EST’in ikinci tam uzunluktaki albümü “Romanticize” in ikinci ücretsiz dinleme videosunu 14 Nisan gece yarısı resmi sosyal medya hesabında yayınladı. Bazı üyelerin solo şarkıları ilk kez yayınlandı.

Bu albümün solo şarkısı, herkesin peşinden gitmek istediği “Romanticize” anahtar kelimesinin yeniden yorumlanmasını içeriyor. Üyeler sözlerin yazımına kendileri katıldı. Her parça çalındığında üye tarafından yazılan el yazısı eklendi.

İlk olarak Minhyun’un solo şarkısı “EARPHONE” çalındı. Aklını dinleyen bir gece yarısı yansıması çizdi. Bunu Baekho’nun “NEED İT” izledi. Hedefe yaklaşma sürecini ifade ediyor.

JR, “DOOM DOOM” aracılığıyla yeni bir ben bulmaktan bahsetti. Ardından Renman’ın dinamik aşkını içeren “ROCKET ROCKET” geldi.

Sonunda, Aaron kendini NU’EST’te “Hayır” ile yaratmayı bir romantizm olarak gördüğü hassas bir duygu çizgisi gösterdi. Üyeler, beş renkli cazibeye sahip solo şarkılarıyla dinleyenleri büyüledi.

Bu arada NU’EST, ikinci tam uzunluktaki albümü “Romantic Size” ı 19 Nisan’da saat 18: 00’de çeşitli çevrimiçi müzik sitelerinde yayınlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu