K-Magazin

Tae-mi, ‘Baby High Kick’ İçin Tekvando Takımına Katıldı

Tae-mi, “Baby High Kick” e “Hong Il-jeom Taekwondo Master” olarak katılacak.

Haha X Kim Dong-hyun X Na Tae-joo X Kim Yo-han’ın ardından Tae-mi’nin katılımıyla “The Strongest Taekwondo Master Team” takımı tamamladı.

Yeni bir eğlence şovu olan “civciv yüksek tekme” ile genç öğrenen “civciv”leri bir “usta grup” a dönüştürecekler. Aynı zamanda, ilk yayın 26 Nisan (Pazartesi) tarihinde onaylanan şov için öğretmen grubunun beş üyesinin resmi afişi ilk kez yayınlandı.

“Baby High Kick”, televizyondaki ünlülerin gençlere tekvandoyu öğretmek ve çocukların tekvando ile büyümeleri içi merkezleri açan, Sky TV varyete kanalı NCQ’da (NQQ) ortak yapım ve yayın yapan bir varyete şovudur.

Takımın en büyük üyesi ve grubun babası olan Ha-ha takımın “Godfather”ı, eski UFC oyuncusu ve tekvandocusu Kim Dong-hyun ve Na Tae-joo yönetiyor. Dünya Tekvando Poomsae Şampiyonası’nda birinci olan Yo-han ve Tae-mi de gubun içinde. Bu kez yayınlanan resmi posterde, beş Taekwondo ustası, ilk yayın için beklentileri artıran güçlü ancak benzersiz bir “beş kişi beş renk” tekvando pozu sergiledi.

Yapım ekibi, ” ‘Dikkat et ‘adı verilen ünlüler, altı’ bebek ‘memuruna eğitim vermek için yerel bir tekvando stüdyosu açacak.” dedi. “Lütfen çocukları disipline etmek için bedenlerini ve zihinlerini harekete geçiren bu ünlü tekvando ustaları ile büyümesini dört gözle bekleyin.” dedi.

MBNxNQQ’nun “Yerel Akademide Görevi Biten Öğretmenlerin Katılım Çeşitliliği” olan yeni eğlence programı “Baby High Kick” ilk kez 26’sı (Pazartesi) 23: 00’da yayınlanacak.

‘Baby High Kick’ şovunun tanıtım videosunu aşağıdan izleyeebilirsiniz;

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu