K-Magazin
Trend

Oyuncu Kim Jung Hyun’un Girls ‘Generation’dan Seohyun’a “Rude Attitude “‘u Spotlight’a Geri Dönüyor

Netizenler, hayranlarının suçu o zamanlar Seohyun’a ittiğini açıkladı.

Kim Jung Hyun’un mevcut ajansı O Entertainment ile devam eden bir anlaşmazlıkla karşı karşıya kalmasıyla, şirketi medyaya geçmişteki tartışmalarıyla ilgili ani bir itirafta bulundu. 2018’de Kim Jung Hyun, Time dizisi için bir basın toplantısında yer almıştı. Rol arkadaşı Girls ‘Generation’dan Seohyun’u reddettiği görüldükten sonra halktan tepki aldı.

O zamanlar, ajansı ve kendisi, Seohyun’a ve davranışları için hazır bulunan personele, o sırada metot oyunculuk modunda olduğunu iddia eden bir özür bildirisi yayınlamıştı.

“Sette veya dışında Cheon Soo Ho (karakter) olarak yaşamaya çalışıyorum. Uyurken ya da işe giderken, kendimde çıkıyorum ve Kim Jung Hyun’un ortaya çıkmasına izin veriyorum. Bunu kontrol etmeye çalışıyorum. Kendimi gerçekten karaktere adadım. Gerçekten o olmaya çalışıyorum.”

– Kim Jung Hyun, 2018

Bununla birlikte, 2021’deki yeni raporla, O& Entertainment şok edici bir şekilde, hem dramadan ayrılışının hem de tutum sorunlarının bir kadının dahil olduğu kişisel sorunlardan kaynaklandığını duyurdu.

“O sırada sağlık nedenleriyle ayrıldığını duyurduk, ancak Kim Jung Hyun’un drama için yapılan basın toplantısından bu yana kadınlarla ilgili kişisel sorunları nedeniyle davranışlarında sorunlar vardı. Nihayetinde gösteriden ayrılmasına neden olan şey buydu.”

– O& Entertainment

Konu, tartışması ve aktris Seo Ji Hye ile çıktığı söylentileriyle tekrar gündeme gelirken, hayranlar konuyu yeniden ele aldı. Yakın zamanda, Seohyun’un aslında o zamanlar oyunculuk endüstrisinde Kim Jung Hyun’un son sınıf öğrencisi olduğu ve davranışını oldukça kaba hale getirdiği belirtildi.

Seohyun, 2007’de idol olarak çıkış yaptı, Kim Junghyun ise 2014’te bağımsız bir kısa filmle çıkış yaptı. Eğlence sektöründe son sınıf öğrencisi olarak 7 yılı var. Oyunculuk endüstrisinde Seohyun, 2013’ün Passionate Love filmindeki ilk önemli rolüyle çıkış yaptı.

Netizenler, hayranlarının Kim Jung Hyun’un Wikitree sayfasındaki anlatıyı kasıtlı olarak değiştirdiklerini belirterek, “Eş yıldızı ilk olarak bir idol olarak çıkış yapmış olsa da, bu farklı bir sektörden. Bir aktör olarak Kim Jung Hyun bir yıl önce çıkış yaptı ve aslında o buradaki son sınıf öğrencisi. ” Seohyun’u mantıksız bir aktör olarak eleştirmeye devam ediyor ve hayranlarını Kim Jung Hyun’un tavrı hakkında bir tartışma yarattığı için bunun yerine Kim Jung Hyun’u oyunculuğu için övüyor.

Netizenler o zamandan beri Kim Jung Hyun hakkındaki görüşlerini yenilediler ve davranışlarından dolayı onu eleştirdiler. Kim Jung Hyun, durum hakkında veya ajansının iddialarına karşı henüz konuşmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu