K-Magazin

Aktör Ji Soo Yazdığı Mektupla Mağdurlardan Ve İnsanlardan Özür Diledi

3 Mart gecesi, Aktör Ji Soo geçmişte yaptıkları için el yazısıyla yazdığı mektupta mağdurlardan ve insanlardan özür diledi.

Ji Soo mektupta şunları yazdı:

“Benim tarafımdan zarar görenlerden içtenlikle özür dilemek istiyorum. Geçmişteki eylemlerimin kesinlikle bahanesi olamaz ve affedilemez şeyler.
Oyunculuğa başladığımda geçmişimi örtbas ettiğim için bu noktaya gelebildim ve bunun sonucunda halktan haksız bir sevgi ve ilgi görmeye başladım.
Ama içimin derinliklerinde, kalbimin bir bölümünde her zaman bir suçluluk duygusu vardı ve geri dönüşü olmayan bir pişmanlık endişeyle beni rahatsız ediyordu. Karanlık geçmişim tarafından hep baskı altında tutuldum.
Şüphesiz uzun süre derinden yaralanmış olanları, beni oyunculuk yaparken görenleri affetmek için yalvarıyorum ve geçmişimin affedilemez davranışları üzerine düşüneceğim ve tövbe edeceğim.
Sadece kendi kişisel hatalarımdan dolayı tüm oyuncu arkadaşlarıma ve ekip üyelerime, yayın istasyonuna ve prodüksiyonla bağlantılı olan herkese bu kadar çok zarar verdiğim için kendimi sefil ve suçlu hissediyorum. Dramanın daha fazla zarar görmemesi için içtenlikle dua ediyorum.
Bir kez daha, benim tarafımdan yaralananlara dizlerimin üzerinde af diliyorum. “

Bu haftanın başlarında Ji Soo, okul zorbalığı ve cinsel saldırı iddiaları nedeniyle incelemeye alınmıştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu