K-Drama

Song Kang ve Park In Hwan, Yeni “Navillera” Teaser’ında Hayallerine Bir Şut Daha Attı

tvN’nin Pazartesi-Salı dizisi “Navillera”, Song Kang ve Park In Hwan’ın unutulmuş hayallerini gerçekleştirme yolculuğunu paylaşan yeni bir teaser yayınladı!

Aynı adlı popüler bir webtoondan uyarlanan “Navillera”, 70 yaşında baleye başlayan Duk Chool (Park In Hwan) ile 23 yaşındaki Chae Rok’un (Song Kang) hikayesini anlatıyor. ballerino hayallerini kovalarken kaybolur.

Tanıtım Duk Chool’un “Yapmak istediğim hiçbir şeyi asla yapmadım” demesiyle başlar. Yıllar boyunca topladığı bale bilgilerine özlemle bakar ve ona duyduğu sevgiden kurtulmak için onları çöp kutusuna atar. Ancak, kendini bir bale stüdyosunda bulur ve hayallerine son bir kez daha gidecekmiş gibi görünür.

Öte yandan Chae Rok, hayatındaki zor olaylar nedeniyle hayallerine doğru yolunu kaybetti. Hayal kırıklığı içinde, “Belki sözlerin bir lanet oldu, ama ben iyi yaşayamam. Nasıl yaşayacağımı bilmiyorum ve yarının gelip gelmeyeceğini bile bilmiyorum. ” Ağır omuzları ve sıkıntılı bir ifadeyle bale stüdyosunun zeminine iner.

Sonra Duk Chool’un seslendirmesinde “Chae Rok, sadece bir kez yaşıyorsun. Bu yüzden bu ana değer veriyorum. ” Duk Chool yeni hedefi için çok çalışıyor ve yanında bale yapan Chae Rok, “Neden bale yapmak istiyorsun?” Diye soruyor.

Aşağıdaki teaser’a göz atın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu