K-Magazin

Park Soo Hong’un avukatı, 9 Milyon dolarlık hayat birikiminden kardeşinin Park Soo Hong’u dolandırması konusundaki tartışmaya açıklık getiriyor

3 Nisan KST’de, Park Soo Hong‘un yasal temsilcisi, son tartışmayı içeren mevcut durumu açıklığa kavuşturmak için allkpop dahil olmak üzere çeşitli medya kuruluşlarına bir e-posta gönderdi.

Daha önce, TV kişiliği Park Soo Hong’un ağabeyi tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı. Anonim bir netizen’in Park Soo Hong’un YouTube videolarından birinin altına şok edici bir yorum yazmasının ardından netizenler şoka girdi. Netizen, Park Soo Hong’un ağabeyi tarafından son 30 yılda tüm hayatının 9 Milyon Dolarlık kazancından dolandırıldığını iddia etti.

Park Soo Hong, söylentilerin ve iddiaların doğru olduğunu onayladığında netizenler daha fazla şokta kaldı. O zamandan beri, Park Soo Hong’un ailesi hakkında çok sayıda haber ve ağabeyi hakkında çeşitli iddialar var.

Şimdi, Park Soo Hong’un avukatı durum hakkında net bir açıklama yapmaya karar verdi. Park Soo Hong’un yasal temsilcisine göre, TV kişiliği sürekli olarak ağabeyiyle sorunu çözmeye çalışıyor, ancak sonuç alamadı.

Avukat, aşağıda tam bir açıklamayla açıkladı:

“Merhaba, benim adım Noh Jong Eon. Bay Park Soo Hong’un yasal temsilcisiyim ve müvekkilimin ağabeyi Park Jin Hong ve eşinin yakın zamanda zimmete para geçirildiği iddiasıyla ilgili tutumunu iletmek istiyorum.”

  1. Park Soo Hong, otuz yıl önce bir yönetim şirketi kurdu ve karı 7: 3 oranında dağıtma sözü verdi. Ayrıca şirketin tüm satışları Park Soo Hong’dan geldi. Bununla birlikte, erkek kardeşi ve eşinin 7: 3 dağıtım telsizini sürdürmede başarısız olduğu ve erkek kardeşinin şirketin kredi kartını kişisel harcamaları için kullandığına, Park Soo Hong’un şirket vergilerini ödediğine dair ikinci dereceden kanıtlar buldukları ortaya çıktı. Park Soo Hong’a televizyondaki görünüşü için ödeme yapmadı. Ayrıca, keşfedilen kişisel kullanım için şirketten para çekildiği için zimmete para geçirme kanıtı da var. Özellikle, Park Soo Hong’un kazançları ile kurulan şirkete rağmen, Park Soo Hong’un Media Boom şirketinde hiçbir hissesi yoktu. Şirketin hisselerinin% 100’ünün ağabeyi Park Jin Hong ve ailesine ait olduğu keşfedildi.

2. Ayrıca, 2020 yılının Ocak ayında kardeşinin adı altında ‘Theier’ adlı yeni bir şirketin kurulduğunu doğruladık. Şirkete 1.7 milyar KRW (1.5 Milyon USD) yatırım yapıldığı doğrulandı ve fonun kaynağından, yeni şirket. İlgili vergi muhasebecisi aracılığıyla ayrıntıları yedi kez talep ettik, ancak herhangi bir yanıt alamadık. Bu tür sorunlar ortaya çıktıktan sonra, Park Soo Hong, hukuk büromuz aracılığıyla kardeşi ile sorunu çözmeye çalışmaya devam etti.

  1. Park Soo Hong’un erkek kardeşine sunduğu anlaşma aşağıdadır:
  • Park Jin Hong ve çocuklarına ait tüm mülkler açıklanacak ve Park Soo Hong’a ait tüm mülkler birbirlerine açıklanacaktır. Mülklerin tüm ayrıntılarını açıkladıktan sonra, mülkiyet 7: 3 oranına bölünecek, 7 Park Soo Hong’a ve 3 ağabeyine ait olacak. Kurumsal mülkiyet aynı şekilde bölünecektir.
  • Park Jin Hong ve eşi, Park Soo Hong’un imajını mahvetmek, şirket mülkünü zimmetine geçirmek ve Park Soo Hong için hesaplaşamamak için kötü niyetle bilgi yaydığı için Park Soo Hong’dan açıkça özür dileyecek.
  • Bir anlaşmaya varılırsa, Park Jin Hong ve eşi, birçok insanı endişelendirdiği için alenen özür dileyecek ve gelecekteki bağışlar ve gönüllü faaliyetler aracılığıyla içten özür dileyecek. Buna ilişkin bir muhtıra, mülkiyet beyanlarının bir muhtırası ile birlikte hazırlanacaktır.
    -Anlaşma yapıldıktan sonra, Park Jin Hong ve eşi, Park Soo Hong ile uzlaşacak ve birbirlerine karşı her türlü kötü niyetli iftirayı durduracak.
  1. Ancak, Park Soo Hong’un erkek kardeşi Park Jin Hong ve eşi anlaşmayı kabul etmeyi reddetti. Bunun yerine, kimliği belirsiz bir tanıdıktan olduğu iddia edilen bir raporu yayınlayarak, çeşitli medya organları aracılığıyla Park Soo Hong hakkında iftira niteliğinde makaleler oluşturdular. Buna yanıt olarak Park Soo Hong, kardeşinin artık sorunu sorunsuz bir şekilde çözme iradesine sahip olmadığına ve yasal önlemler almaya karar verdiğine inanıyor. Park Soo Hong’un 5 Nisan 2021’de hukuki ve cezai şikayette bulunacağını size bildiriyoruz.
  2. Asılsız iftiralar ve raporlar konusundaki tutumumuzu da ifade etmek istiyoruz. Park Soo Hong ve kardeşinin 5: 5 oranında sahip olduğu bildirilen arazi ve bina Park Soo Hong’a ait değil. Park Soo Hong’un adının tapuda olmadığı görülüyor. Park Jin Hong ve ailesinin isimleri tapunun sahipleri olarak listeleniyor. Buna ek olarak, Park Soo Hong, parası binayı satın almak için kullanılmış olmasına rağmen, alışveriş kompleksinin sahibi olarak listelenmiyor. Park Soo Hong, o sırada yatırdığı 1 milyar KRW’yi geri alamadı.
  3. Park Soo Hong adına üç daire olduğu iddiasıyla ilgili olarak, Park Soo Hong’un kendi adı altında sadece iki dairesi bulunmaktadır. Şu anda bunlardan biri satılıyor, dolayısıyla Park Soo Hong’da bir daire kalacak. Park Soo Hong, sorun ortaya çıktıktan sonra otuz yıllık çabalarının adil payını talep etmişti. Park Soo Hong, “Hiçbir şey olmadan bırakıldı” terimini kullanmadı ve bu ifade sadece netizenin iddialarından kaynaklanıyordu. Sonunda, kardeşinin tanıdığı gibi davranan bir kişi tarafından Park Soo Hong’un imajını lekeleme girişimi olarak görülebilir.
  4. Ayrıca, Park Soo Hong’un erkek kardeşinin 2 Nisan’da Park Soo Hong ile görüşmeyi kabul ettiği, ancak Park Soo Hong’un gelmediği için bunu yapamadığı iddiaları açık bir yalan. O gün bir araya gelme girişiminde bulunuldu ama Park Soo Hong’un erkek kardeşi aniden kızının hasta olduğunu iddia ettiği için dışarı çıkamayacağını söyledi. Bu, Park Soo Hong’un yasal temsilcisinin görüşmelerinin bir kaydını elde edebildiği için doğrulandı.
  5. Tekrarlıyoruz, ancak Park Soo Hong, ancak şirketin vergi işlerini uzun süredir denetleyen vergi muhasebecisi ile mevcut konuyu geç kontrol ettikten sonra kanıt elde edebildi. Muhasebe yönetimi ağabeyi ve eşi tarafından yapılmıştır, bu nedenle ağabeyinin mali durumla ilgili tüm ayrıntıları ifşa etmesi gerekir. Yine de, Park Soo Hong’un erkek kardeşi talebimizi defalarca görmezden geldi ve hala herhangi bir belge sunmadı.
  6. Bu nedenle, yasal önlemler, tüm bunları doğrulamak için Park Jin Hong’un banka hesabı işlemlerini ortaya çıkarmanın tek olası yoludur. Tüm yanlışlar eninde sonunda soruşturma kurumları ve yasa aracılığıyla açıklığa kavuşturulacaktır. Gelecekte uzatılacak uzun bir hukuk mücadelesi olma ihtimali yüksek. Park Soo Hong, ailesiyle ilgili sorunları nedeniyle birçok insanı endişelendirdiği için bir kez daha derinden özür diliyor. “

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu