K-Magazin

IU’nun en büyük hayranı, ODG Studio için bir videoda ünlüyü tanımıyormuş gibi davranmaya çalışıyor

ODG Studio, çocukların idollerin videolarına tepki gösterdiği, çocukların ünlülerle tanıştığı dizileriyle popüler oldu.

Bu ünlülerle tanışmak için YouTube kanalına çıkan çocuklar arasında idol ünlülerinin çoğunu tanımayan bir çocuk var. Çocuk oyuncu Min Seo sık sık dizide göründü ve ortaya çıkan ünlüleri nadiren tanıyordu. Bu nedenle, birçok izleyici genellikle onun bir rol yapıp yapmadığını merak etti.

Ancak Min Seo aslında IU‘nun büyük bir hayranı. Bir videoda Min Seo, IU’nun büyük bir hayranı olduğunu ve hatta IU ürünleri satın aldığını açıkladı. Yakın tarihli bir videoda ODG Studio, film setinde görünen ünlüyü tanımıyormuş gibi davranmasını söyleyerek kıza bir şaka yapmaya karar verdi.

Yapım ekibi, “Ortaya çıkan kişiyi tanımıyormuş gibi davranın. Önünüze kim çıkarsa, tanıdığınız biri olabilir ama onu tanımıyormuşsunuz gibi yapın.

Min Seo, “Tamam, çocuk oyuncu olduğum için onları tanımıyormuş gibi yapacağım” diye yanıtladı. Sonra Min Seo’ya kişi sete gelene kadar gözlerini kapatması söylendi. Sonra IU geldi ve Min Seo’nun önüne oturdu. Min Seo bir anlığına şaşırmış gibi görünse de çabucak işine girdi ve IU’yu tanımıyormuş gibi yaptı.

IU Min Seo’ya “beni daha önce hiç görmedin mi?” Diye sorduğunda bile. Min Seo rolünü sürdürdü ve IU’yu tanımadığını söyledi. Sonra IU açıklamaya gitti, “Yapımcı bana beni tanımayabileceğini söyledi, bu yüzden beni tanımıyorsan burada bitirmemiz gerektiğini söyledi.” IU veda etti ve seti terk etti.

IU ayrılır ayrılmaz Min Seo, IU ile tanışabileceğine inanamadı. “Onunla tanışacağıma inanamıyorum; bu hayatımdaki en harika şey” dedi. Sonra IU sete geri döndü ve “Hayranım olduğunu biliyordum. İyi bir oyuncusun” dedi.

IU geri döndüğünde, Min Seo sevinçten ağlamaya başladı. Min Seo sakinleştikten sonra IU, “Bana hayranım olduğunuz ve yapım ekibinin size gizli bir kamera yapacağı söylendi ve bunu gerçekten komik buldum” dedi. IU, “Böyle bir poker suratını nasıl koruyabildin?” Diye iltifat etmeye devam etti. Min Seo, “Dışarıda sadece sakindim, ama içimde deliriyordum” diye yanıt verdi. Min Seo daha sonra en sevdiği ünlüyü gördüğüne inanamadığı için tekrar ağlamaya başladı.

Bu bölümde Min Seo, hayallerinin gerçeğe dönüştüğü anın tadını çıkardı. Min Seo, annesinden izin aldıktan sonra IU’nun yeni albümünü satın almayı beklediğini açıkladı, ancak IU ona albümü satın almanıza gerek olmadığını söylerken yeni albümünün imzalı bir kopyasını verdi.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu