K-Magazin

BTS’den Jungkook Jo Se Ho ile “You Quiz On The Block” da Yeniden Bir Araya Geldi, İşte Gösteriden Önce Olanlar

Bir şovda tanışmalarının üzerinden beş yıl geçti.

Beş yıl önce, BTS ‘nin  Jungkook  ve ana  Jo Se Ho çeşitli gösteri birlikte ortaya  Flower Crew Yakın zamanda başka bir varyete şovu olan You Quiz On The Block’da yeniden bir araya geldiler  . 

TvN, BTS’in 100 dakikalık özel programını ilk duyurduğunda, haberler bazı ARMY’ler için tatsız anıları canlandırdı. Flower Crew’da Jungkook, oyuncu kadrosunun tadını çıkarması için şahsen hamburger getirdi. Fakat Jo Se Ho onları yemeyi reddetti ve diğer oyuncular da aynı şeyi yaptı.

Hangi oyuncu kadrosunun fayda göreceğini belirleyen izleyici oylamaları sırasında, ARMY’ler Jungkook’a oy vermek için programların anketlerini doldurdu. Hayranlara göre, Jungkook’un oyuncu kadrosu, ARMY’den kendisine oy vermeyi bırakmasını istemek için baskı altında hissettiği iddia edilen noktaya kadar, popülaritesine olumsuz tepki gösterdi.

Bazı hayranlar Jungkook’un Jo Se Ho ile tekrar buluşmasından endişe etse de, BTS üyesi Jungkook ve Jo Se Ho You Quiz On The Block’da birbirlerini görmekten mutlu oldular   Sunucu  Yoo Jae Suk , “Jungkook’u en son beş yıl önce gördüm ve onu son gördüğümden tamamen farklı” dediğinde Jo Se Ho, “Sanırım daha da havalı hale geldi” dedi.

Jungkook şakacı bir şekilde, “Eğer bana iyi bir şekilde bakarsan daha havalı oldum ,” diye yanıtladı. “Ama kötü bir şekilde bakarsan, yaşlandım.” dedi.

Jo Se Ho, “Bunu asla ifade etmedim” dedi ve ikisi kucaklaşarak güldü.

Jungkook ayrıca gösteriden önce Jo Se Ho ile temasa geçtiğini açıkladı. “You Quiz için çekim yapmadan önce onunla [Jo Se Ho] temasa geçtim,” dedi. Şimdi hayranlar Jungkook’u hepsinin tanıdığı ve sevdiği nazik, alçakgönüllü kişi olduğu için övüyorlar!

Videoyu buradan izleyebilirsiniz:

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu