K-Magazin

SHINee’ni “Home Alone” Fragmanında Taeyeon’una İçini Döküyor

MBC’nin “Home Alone” (“I Live Alone”), SHINee’nin de içinde bulunduğu bölümünün kısa bir tanıtımını paylaştı!

Key, popüler realite şovunun gelecek haftaki bölümünün yeni yayınlanan bir fragmanında, izleyicilere evindeki günlük hayatından bir kesit sunuyor. SHINee üyesi, kendi evine taşınmasının üzerinden yedi ya da sekiz yıl geçtiğini paylaştıktan sonra, evi temizleyip bahçesine bakmanın hiç bitmediğini dile getiriyor.

Key uyanır uyanmaz üzerine tırmanan köpeklerinden hoşnut olmadığını dile getirip mızmızlanıyor. Key’in köpeklerinden biri ona havladığında ve ona doğru saldırgan bir şekilde koştuğunda, korku içinde çığlık atarak kaçıyor.

Daha sonra Key, onu ziyaret etmek için uğrayan yakın arkadaşı Girls ’Generation’dan Taeyeon için bir yemek hazırlar. Birlikte yemek yedikten sonra, iki şarkıcı arasındaki konuşma ciddi bir hal alır ve Key, grup arkadaşı Jonghyun’un yıkıcı kaybı hakkında konuşmaya başlar.

Taeyeon ciddi bir ifadeyle dinlerken Key, SHINee’nin son zamanlardaki geri dönüşünden bahsediyor ve “Dürüst olmak gerekirse bizim için en zor şey, en önemli vokalimizin yokluğunu hissetmemizdi.”

Fragmanda daha sonra Son Dam Bi’nin yemek pişirme becerilerini test edeceği ve çiftçilikte kendini denemek için kırsal bölgeye gideceği programdaki görünümüne göz atmaya devam ediyor.

“Home Alone” ın bir sonraki bölümü 19 Mart’ta yayınlanacak. Bu arada, aşağıdaki fragmana göz atın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu