K-Magazin

Ham So Won, Boşanma Söylentilerine Karşı Ek Açıklama Yaptı

Ham So Won hakkında ayrılık söylentileri çıkmıştı. konuyla ilgili hem Ham So Won hem de kocası Jin Hua ilişkileriyle alakalı konuştular.

Ham So Won “Yeniden başlıyoruz” diyerek hayranlarına güvence verirken kocası Jin Hua 26 Şubat’ta kızı Hye Jung’ı kollarında tuttuğu bir fotoğrafı “Yeniden başla, bir daha dene baba.” açıklamasıyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Aynı gün, Ham So Won saat 21:50’de canlı yayın yaptı. Hayranlarıyla sakin bir şekilde konuştu ve bir buçuk saatten fazla bir sürede durumlarını açıkladı.

Ham So Won şunları söyledi:

“Çok fazla tartışma vardı. İçtenlikle özür dilemek istiyorum. Böyle bir kargaşaya ve endişeye neden olduğum için üzgünüm. Güçlü bir kadınım ama birkaç gün uyuyamadım.”

Bir hayran kocasıyla olan ilişkisini sorduğunda Ham So Won şunları söyledi:

“Muhabir aradı. ‘Hiçbir şey söyleyemem’ dememin nedeni, kocanızla tartıştıktan sonra ne olacağını bilmemenizdir. Bir gün veya daha fazla bir süre içinde uzlaşabiliriz. Bu yüzden düşünmek için zamana ihtiyacım vardı. Kocam saklanacak türden biri. “

Ham So Won, “Jin Hua çok sakinleşti. Onu aceleye getirmezsem ya da köşeye sıkıştırmazsam işlerin daha iyi olacağını fark ettim. Yapılan kötü haberler yüzünden kötü bir ruh halindeydim,Kocama karşı hoşgörülü olamıyordum. Ve bu yüzden o da kötü bir ruh hali içindeydi. Anneme de(kayınvalide) güvence verdik. Kocama iyi davranacağım. “

Bu arada Ham So Won, kendisinden 18 yaş küçük olan Jin Hua ile 2018’de evlendi. Çift, TV CHOSUN’un ‘Flavor of Wife’ gibi çeşitli eğlence programlarında yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu