K-Magazin

Kpop dinlemeyenler bile Jin’in meleksi sesine ve MTV Unplugged’daki görsellerine hayran kaldı

BTS Jin, MTV Unplugged’daki performanslarıyla hayranları ve hayran olmayanları büyüledi

BTS, 24 Şubat 2021’de MTV Unplugged’da merakla beklenen şovunu yaptı. MTV Unplugged, MTV tarafından yayınlanan ve akustik müzik formatında canlı şovlar sunan ünlü bir müzik programıdır. BTS, Telepathy, Blue & Grey, Life Goes On ve Dynamite gibi son albümleri ‘BE’den birkaç şarkı seslendirdi. Ayrıca Coldplay’in Fix You şarkısına da cover yaptılar.

BTS gerçekten iyi performans gösterdi, hayranların onları izlemekten zevk almasını ve mutlu olmasını sağladı. Jin bir kez daha mükemmel şarkı söyleme yeteneği ve görselleri ile hayranlarını şaşırttı.

‘Fix You’ şarkısı için Jin, uzun zamandan beri bu şarkıyı çalma listesine dahil ediyor. Hayranlar, şimdi en sevdiği şarkılardan birini seslendirebildiği için mutluluk duyuyor.

Jin şarkının duygularını ve duygularını her zaman mükemmel bir şekilde sesiyle aktarabiliyor. “Ve seni düzeltmeye çalışacağım” bölümünü söylerken, zor bir dönemden geçen herkese teselli getiriyor.

Hatta hayranları olmayanlar bile onun melek gibi gümüş sesine ve üstün görselliğine karşı koyamadı. Pembe mikrofonlu adamın kim olduğunu sordular ve Twitter’da ‘pembe mikrofonlu adam’ ve ‘Seokjin’ kelimelerini trend haline getirdiler. Jin hayran olmayanların dikkatini çekti ve onları yeni bir ARMY’ler yaptı.

Herkes doğal olarak Jin’e aşık oldu. Vokalleri ve görselleriyle kalpleri çaldı. Yeni ARMY’lere hoş geldiniz. “Pembe mikrofonlu adam kim?” İle başlıyor ve sonra geri dönüşün olmadığını anlıyorsunuz! :D

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu