K-Magazin

(G) I-DLE üyesi Soojin’in kozmetik reklam posterleri bazı büyük mağazalardan kaldırıldı

(G) I-DLE’den Soojin, bir okul zorbalığı tartışmasına karıştığı için, bazı büyük mağazalarda kozmetik reklam fotoğrafları kaldırıldı.

23 Şubat’ta, Soojin’in resimlerini reklam posterlerinde gösteren ‘Olive Young’ gibi sağlık ve güzellik mağazalarından reklam posterlerinin kaldırıldığını ve üzerlerine kartlar geldiğini gösteren bir resim paylaştı. Gönderi, “PeriPera’nın Soojin reklamlarında ki son durum” başlığıyla oluşturuldu.

Netizenler, “Görünüşe göre Olive Young ve PeriPera durumu çok çabuk kabullendi”, “PeriPera markası için üzülüyorum. Sözleşme parasının iade edilmesi gerekmez mi? ve “Sözleşmenin feshedileceğini düşünüyorum.” yorumlarında bulundular.

Ancak, ne PeriPera ne de Olive Young genel merkezinin resimlerin örtülmesini istemediği, ancak sadece birkaç şubenin bunları kapattığı ortaya çıktı. Olive Young’dan bir yetkili, “Afişin sadece birkaç Olive Young mağaza şubesinde kapatıldığını belirledik. Diğer mağazalarda hala posterler var” dedi.

PeriPera, (G) I-DLE’den Soojin’in, okul zorbalığıyla ilgili tartışmanın su yüzüne çıkmasından hemen önce, 19’unda sosyal medya aracılığıyla marka modeli seçildiğini duyurdu. Marka yeni modeli duyurduktan sonra, şirket Soojin’in fotoğraflarını tüm mağazalarda bilboardlara koymaya başladı.

20 Şubat’ta bir netizen, Soojin’in okul zamanı küçük kız kardeşine zorbalık yaptığını iddia eden bir gönderi oluşturdu. Şirketler ve ajanslar genellikle ‘imajı koruma’ ile ilgili hükümler belirttikleri için, idol üyesi ve kozmetik markası ile sözleşmede bir değişiklik olup olmayacağı merakla bekleniyor.

Bir endüstri kaynağına göre, “Şirket, marka imajının bozulması durumunda sözleşmenin feshi veya hasar tazminatı ile ilgili koşullar belirtmiş olabilir. Akademik başarısızlık, uyuşturucu veya içki skandallarına karışmak gibi koşulları listelemiş olabilirler. . “

Sektör kaynağına göre, “Sözleşmenin iptali ile ilgili olarak, tartışmanın arkasındaki gerçekleri teyit etmek her şeyden daha önemlidir.” Şu anda, Soojin tüm okul zorbalığı iddialarını reddediyor. Soojin ajansı, “Katı yasal işlem başlatmayı planlıyoruz” dedi. Soojin ayrıca tartışmayla ilgili bir açıklama yaptı ve okul zorbalığına herhangi bir olaya karıştığını reddetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu