K-LİSTE

En Kısa Zamanda Evlenmek İstediklerini Açıklayan 7 Yıldız

Giderek daha fazla insan evliliği ertelemeye karar verirken, bu yedi K-ünlü hala genç evlenmeyi ve hızla bir aile kurmayı hayal ediyor.

İşte bir an önce evlenme hayali kuran 7 Kore ünlüsü

1. ASTRO’dan Cha Eunwoo

Cha Eunwoo sadece 23 yaşında olabilir, ancak idol oyuncu genç yaşına rağmen evlenmeyi düşünüyor. ‘Master in the House’un bir bölümünde evlenmek istediğini itiraf etti. Tüm utanç verici taraflarını da paylaşabileceği ve bağlantı kurabileceği biriyle tanışmak istiyor.

2. Suzy

Bir ‘Off the Record’ bölümünde, Suzy’ye 34 yaşına kadar evlenip evlenmeyeceği soruldu. Bir falcı ona 31 yaşında evleneceğini söylediği için evleneceğini açıkladı. Yakında evlenmek istediğini ‘TV Eğlencesi Gecesi’ bölümünde açıklayan yıldız, çocuğuyla çok konuşmak istediği için çocuğuyla arasındaki yaş farkının çok büyük olmaması için genç evlenmek istediğini belirtti.

3. Jeong Jong Seo

Oyuncu Jeong Jong Seo, 2020’de ‘Knowing Bros’un bir bölümünde göründü ve evlilik hakkında düşüncelerini açıkladı. Küçüklüğünden beri evlenmek istediğini ve yakında evlenmek istediğini açıkladı. Evlilik istemesinin sebebi ise, ebeveynlerinin evliliklerinin yıllardır harika geçmesiymiş.

4. Lim Young Woong

Trot şarkıcısı Lim Young Woong, bir an önce evlenmek ve bir aile sahibi olmak istediğini ifade etti. Çok çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı. Bekar bir anne tarafından yetiştirildiği için çocuklarına iyi bir baba olmak istediğini açıkladı.

5. Jeon Somi

Bu yıl 20 yaşına giren Jeon Somi, 27 yaşında evlenmek istediğini açıkladığında hayranlarını şaşırttı. ‘Law of the Jungle’a çıktığı sırada Somi’ye yapmak istediği bir şey olup olmadığı soruldu. 20’li yaşlarında evlenmek istediğini açıkladı. “Evlenmek ve mutlu ve istikrarlı bir hayat yaşamak istiyorum. Şansım varsa 27 yaşıma kadar evlenmek istiyorum.” dedi.

6. BTOB’dan Seo Eunkwang

Seo Eunkwang, hızlı bir şekilde evlenmek istediğini açıkladığında hayranlarını da şaşırttı. Erken evlenmek istediğini ve biriyle tanışırsa ve doğru kişi olduğunu hissederse, hemen evleneceğini açıkladı. Seo Eunkwang, genç bir baba olmak istediğini de ekledi.

7. DIA’dan Jung Chaeyeon

Jung Chaeyeon, 2016 yılında çocukluğundan beri genç yaşta evlenmek istediğini açıkladı. Bununla birlikte Jung Chaeeon, şirketinin evliliğe henüz izin vermediğini açıkladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu