K-Magazin

EVERGLOW’dan Aisha, Okul Zorbalığı İddialarıyla Karşı Karşıya

EVERGLOW üyesi Aisha’ya okul zorbalığı suçlaması yöneltildi.

Profesyonel voleybol endüstrisinden (hem erkek hem de kadın voleybolunda) bir dizi şiddetli ve şok edici okul zorbalığı tartışmalarının ardından, eğlence endüstrisinde de okul zorbalığı iddiaları artış göstermeye başladı. (Sitemize eklediğimiz 532485347538 adet okul zorbalığı haberlerinden de anlayacağınız üzere)

22 Şubat’ta “’00 doğumlu, eskiden okul zorbası olan idol üyesi” başlıklı bir yazı internette dolaşmaya başladı. Orijinal yazıda, “Ortaokul günlerinde okul zorbası olan kadın idol A’yı ifşa ediyorum. Geçenlerde A’nın bir grup olarak mutlu bir şekilde promosyon yaptığını öğrendim ve ben hala yarattığı dedikodulardan ve o zamanlar yaptığı zorbalıklardan dolayı acı çekiyorum. A ilk çıkışını yapmak için farklı bir kişilik kullandı. Kurban ben oluncaya kadar okulda sadece güzel ve popüler bir kız olduğunu düşünürdüm.”

Yazı şöyle devam ediyor:

“A’nın zorbalığı, eski erkek arkadaşlarından biriyle ilişkiye girdikten sonra başladı. A beni ‘Onunla ne kadar ileri gittin’, ‘Onunla yattın mı’ gibi cinsel şeyler söyleyerek taciz etmeye başladı. “Buradan X kokusunu alabiliyorum”, “Zavallı adam bir bakireye aşık oldu” vb. Her şeyi yazamıyorum ama bana bunları söyleyerek beni taciz etti.

“Eylül ~ Ekim aylarında bir ara, A beni boynumdan yakaladı ve beni pencereden dışarıya gösterip dışarıdaki erkek arkadaşıma “Seninle yatmak istiyor” dedi. O zaman bu dedikodular yayıldı ki bu orta okulu bitirdikten sonra beni hala rahatsız ediyordu. Zor zamanlar geçirdim çünkü bu dedikodulardan dolayı herkes bana garip davranıyordu. “

Yazar, Aisha’nın mezun olduğu okuldan 2016 yılında çekilmiş fotoğraflar atarak Aisha ile aynı okulda olduğunu kanıtladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu