K-Magazin

ChoA, hisse senedi yatırımlarından yaklaşık 10.000 dolar kazandığını açıkladı

Eski AOA üyesi ChoA, hisse senetlerine bakmak için sabah saat 9’da kalktığını söyledi.

16 Şubat’ta yayınlanan tvN’in ‘On & Off programında ChoA, üç yıl sonra ilk kez bir eğlence programında yer aldı. Bölümde eğlence sektörüne ara verme nedenlerini bizzat paylaştı ve neler yaptığını anlattı.

Yüksek stres ve uykusuzluk nedeniyle ciddi şekilde yorulduğu için kız grubundan ayrılmaya ve eğlence sektörüne ara vermeye karar verdiğini söyledi. Ara verdiği süre boyunca doyasıya uyuduğunu ve seyahat ettiğini de söyledi.

Programın devamında ChoA, sabah 9’da güne başladığı günlük programınıda takipçilerine açıkladı. ChoA, gününe sabah 9’da başladığını çünkü borsanın bu saatte açıldığını söyledi.

ChoA, “COVID19 salgını nedeniyle hisse senetleri düştüğünde yatırım yapmaya başladım. Her zaman denemek istiyordum, bu yüzden hisse senetleri düşüşteyken bu şansı değerlendirdim” diyerek borsaya nasıl yatırım yapmaya başladığını açıkladı. Şu anda oldukça fazla kazandığını da sevenleri ile paylaştı.

Rapçi Nucksal, “Bize ne kadar kazandığınızı söyleyebilir misiniz?” Diye sordu. ChoA ise “Yaşayacak bir yer aradığım için çok fazla yatırım yapamadım. Mevcut gelirim yaklaşık 10 milyon KRW civarında.”

Bu arada, “On & Off” her Pazartesi 22: 30’da yayınlanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu