Editörün SeçimiK-Magazin

NCT’den Lucas Eski Kız Arkadaşlarını İçeren Geçmişteki Davranışları İçin Özür Diledi + SM Faaliyetlerini Durduracağını Açıkladı

23 Ağustos’ta, Lucas’ın eski kız arkadaşı olduğunu iddia eden Koreli bir netizen, sosyal medyasına bir gönderi yükledi ve Lucas’ı gaslighting ve altın arayıcısı olmakla suçladı.

Lucas ona yaklaşana ve çıkmaya başlayana kadar onun hayranı olduğunu açıkladı. Ona göre Lucas, “Hayran gibi olman hoşuma gitmiyor” ve “Artık bir idolün hayranı olma” gibi sözlerle ona gaz verdi. Ayrıca, kendisine başlangıçta müteşekkir olduğu ancak daha sonra “yeterince para kazandığını ve bir ev ya da araba olmadığı sürece hediyelere ihtiyacı olmadığını” söylediği için reddettiği lüks hediyeler aldığını belirtti. “Hep otel odasına geldi, oda servisi sipariş etti, uyudu ve gitti. Kontrol ettiğimiz andan itibaren, radardan çıkar ve kendini rahatsız hissettiğini söyleyerek mesafesini korurdu. Tek bir minnettarlık sözü söylemedi ve onun için para ödediğimi kabul etti.” İddialarını desteklemek için, Lucas’la olduğu iddia edilen sohbet günlüklerini ve kendisine gönderdiği fotoğrafları açıkladı.

Ertesi gün Çinli bir netizen, Koreli netizenin deneyiminin kendisininkine benzer olduğunu açıkladı ve Lucas’ın onunla ve başka bir Koreli netizen ile aynı anda çıktığını iddia etti.

25 Ağustos’ta SM Entertainment, Lucas’ın eylemlerini yansıtmak için faaliyetlerini durduracağını duyuran bir bildiri yayınladı. Aşağıdaki açıklamayı okuyun.

“Merhaba. Biz SM Entertainment.

Sanatçımız Lucas’ın özel hayatı nedeniyle endişeye neden olduğumuz için özür dileriz.

Bu konunun ciddiyetinin farkındayız ve 25 Ağustos’ta saat 18.00’de yayınlanması planlanan şarkı ve müzik videosu da dahil olmak üzere WayV’in Lucas ve Hendery’nin single’ı “Jalapeño”nun tüm içeriğinin yayınlanmasını durdurmaya karar verdik. KST.

Lucas, yanlış davranışı nedeniyle büyük acı ve hayal kırıklığına neden olduğunu derinden düşünüyor ve ajans da sanatçıyı kötü yönetmemizden sorumlu hissediyor.

Lucas’ın kişisel meseleleriyle hayranları da dahil olmak üzere birçok insanı endişelendirdiğimiz için bir kez daha derinden özür dileriz.

Aynı gün Lucas, Instagram hesabında Çince bir özür mektubu ile birlikte etrafındakilerin yardımıyla çevrildiğini açıkladığı başlıklarda Korece bir çeviri yayınladı.

İşte Korece açıklamasının bir çevirisi:

Ben Lucas.

Yanlış davranışlarımdan zarar görenlerden özür dilerim. Bana bir şans verirseniz, özür sözlerimi kişisel olarak iletmek isterim.

Ayrıca bana çok fazla sevgi ve destek veren hayranlarımdan da gerçekten özür dilerim.

Son birkaç gün içinde durumu izlerken, geçmiş davranışlarıma baktım ve içtenlikle düşündüm. Geçmişteki davranışlarıma dönüp baktığımda açıkça yanlıştı ve hayranlarımın bana uzun zamandır gösterdiği desteğe ihanet eden sorumsuz bir davranıştı.

Eylemlerimden dolayı hayal kırıklığına uğrayan herkesten bir kez daha özür dilemek istiyorum.

Böyle bir şeyin bir daha olmamasını sağlayacağım ve kendime zaman ayırmak için planlanmış tüm faaliyetlerimi durduracağım.

Son olarak üyelerden, şirket çalışanlarından, birçok kooperatif firmasından ve yayın personelinden rahatsızlık verdiğim için özür dilerim.

İçtenlikle özür dilerim.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak : Soompi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu